Prințesa Lia, decizie -şoc! Prințul Paul de România a rămas fără copil. Motivul care i-a adus în această situație

Prințesa Lia, decizie -şoc! Prințul Paul de România a rămas fără copil. Motivul care i-a adus în această situație Sursa foto: EVZ

Necazurile nu se mai termină pentru prințul Paul de România dat în urmărire generală de peste un an. Şi pentru că viața prințesei Lia a fost dată peste cap, aceasta a decis să obțină custodia fiului lor prințul Carol Ferdinand.

Pentru că prințesa Lia dorește să plece din România cu fiul lor a fost nevoită să ceară custodia prințișorului Carol Ferdinand pentru a-l putea scoate din ţară fără acordul tatălui care este de negăsit.

Așadar, sfătuită de avocați, prințesa Lia a fost nevoită să îl cheme în fața instanței pe soţul ei pentru a obține custodia fiului lor. Alături de prinţul Paul de România, a fost citată și Autoritatea Tutelară, care se va asigura că drepturile micuțului Carol Ferdinand vor fi respectate.

Potrivit legii din România, cetăţenii români minori pot călători în străinătate în baza documentului de călătorie individual valabil - pașaport sau carte de identitate (minori peste 14 ani) numai însoțiți, cu acordul părinților ori al reprezentanților legali. Prin reprezentant legal se înțelege persoana desemnată, potrivit legii, să exercite drepturile şi să îndeplinească obligațiile părintești față de minor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aşa stând lucrurile, prințesa Lia a trecut la fapte

Şi pentru că nu mai are nimic în România, mai ales după ce vila de lux în care locuiau Prințesa Lia și fiul ei Carol Ferdinand a fost confiscată de bancă, nu ar mai avea motive să rămână aici. Există deja informații că banca ar fi vândut deja locuința şi că prințesa Lia și prințișorul Carol Ferdinand ar locui în prezent într-un hotel de patru stele din nordul Capitalei, scrie spynews.

Iar necazurile continuă: Prințesa Lia și soțul ei, Paul, au fost chemați în fața instanței de omul de afaceri Sorin Vișinescu. Procesul s-a demarat la scurt timp după ce prințesa Lia a fost evacuată din vila în care stătea pe datorie, în timp ce soțul ei, urmărit internațional, era căutat de poliție.

Reamintim faptul că prinţul Paul a fugit din ţară chiar înainte să fie condamnat

Mai exact, pe 18 decembrie 2020, prinţul Paul al României a fost pus pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română, după ce nu a fost găsit acasă pentru aplicarea mandatului de arestare. S-a întâmplat după ce a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa.

Mai multi apropiați sustin că Prinţul Paul ar fi gata să ceară azil politic într-o țară europeană. Iar Florin Ghiulbenghian, prieten de familie, a declarat: „Plecase în Portugalia, unde a deschis un proces de succesiune. Lia a vorbit cu el în ziua deciziei, dar de atunci nu a mai vorbit.” Alte voci spun că ar fi plecat în Italia, dar nu este de găsit nicăieri.