De Crăciun n-a fost mai bun. Călin Geambașu a refuzat să-și întâlnească părinții de sărbători

De Crăciun n-a fost mai bun. Călin Geambașu a refuzat să-și întâlnească părinții de sărbători Călin Geambașu. Sursa foto: EVZ

Călin Geambașu a refuzat să se reconcilieze cu familia, de Crăciun, și nu a dorit să-și primească tatăl, pe Petre Geambașu, la masă.

Deși se spune că de Crăciun oamenii sunt mai buni și trec mai ușor peste ranchiune și supărări, nu este cazul lui Călin Geambașu. Acesta spune că oamenii trebuie să se înțeleagă și să se respecte tot anul. Iar nu doar o zi și, în nici un caz, de ochii lumii.

Călin Geambașu și tatăl lui, Petre Geambașu, au, de mulți ani o relație tensionată presărată cu numeroase scandaluri publice. Iar împăcarea este încă departe, cei doi nereușind să ajungă la un numitor comun. Nici măcar Crăciun familia nu s-a reunit, așa cum se întâmplă, de cele mai multe ori, în fața unui pahar cu vin.

Călin Geambașu susține că nu crede în împăcări făcute pe fugă, astfel că nu și-a invitat părinții la masa de Crăciun. Și nici nu și-a planificat să-și petreacă sărbătorile alături de tatăl său.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Fiindcă eu pun preț pe autenticitate și pe sentimente curate, nu cred în împăcări de tip heirup, la date fixe, ci doar în cele consolidate, care au la bază acțiuni temeinice, oneste și bună purtare constantă. Nu trăim doar de Sărbători. Ce se întâmplă între Sărbători contează cu adevărat. Anul are 365 de zile, timp suficient cât oamenii să fie buni unii cu alții și să se sprijine reciproc, atât cât pot”, a afirmat Călin Geambașu.

sursa foto. EVZ

Crăciunul alături de familie, dar fără părinți

Drept urmare, înainte de Crăcinu, Călin Geambașu a precizat că își va petrece sărbătorile alături de soție, de băiatul său și de câțiva prieteni. Nu vor fi alături părinții săi și, în nici un caz, Petre Geambașu.

„Crăciunul e acasă, apoi vom primi în vizită o altă familie cu un prieten foarte bun al lui DaviN și se vor juca o zi întreagă. Și noi vom merge în vizită la un prieten drag, care în fiecare an ne invită la el, a doua zi de Crăciun. După aceea ne vom bucura câteva zile de o excursie la munte, unde ne vom da cu sania și ne vom juca în zăpadă”, a precizat Călin Geambașu pentru impact.ro.

Artistul spune că adoră să ofere cadouri celor dragi, astfel că, ani la rând, de Crăciun, s-a deghizat în Moș Crăciun.

„Îmi amintesc cu drag de anii când mă deghizam în Moș Crăciun și îi surprindeam pe colegii mei de trupă cu un sac de cadouri și cu un brad împodobit adus chiar la evenimentul unde eram chemați să cântăm. Vor veni din nou acei ani, nu mă îndoiesc, însă acum cu toții vom trece de aceste Sărbători ținând cont de situația pandemică. Doresc sănătate tuturor!”, a mai spus Călin Geambașu.