Bianca Drăgușanu detonează bomba chiar înainte de Crăciun. Care este, de fapt, relația dintre Victor Slav și fiica lor, Sofia?

Bianca Drăgușanu detonează bomba chiar înainte de Crăciun. Care este, de fapt, relația dintre Victor Slav și fiica lor, Sofia? Sursa foto: arhiva EVZ

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost până acum un exemplu de părinți model. De fiecare dată când era întrebată despre relația dintre Sofia și fostul soț, blondina susține că sunt extrem de apropiați și petrec mult timp împreună. În ultima perioadă, se pare că lucruri s-au schimbat, un conflict fiind pe punctul să izbucnească între cei doi.

În cadrul unui interviu acordat recent, Victor Slav a mărturisit că și-ar dori să o ia pe Sofia, fetița lui și a Biancăi Drăgușanu, la el de sărbători. Acesta susține că și anul trecut au petrecut împreună, însă focoasa blondină îl contrazice, menționând că, de sărbători, micuța a stat mereu cu ea.

Vizibil deranjată de cerințele fostului soț, Bianca Drăgușanu mărturisește răspicat că micuța de doar cinci ani va petrece atât Crăciunul cât și Revelionul alături de ea. Mai mult, îi aruncă lui Victor Slav săgeți, susținând că în ultima perioadă nu a mai avut timp pentru Sofia, de parcă ar locui într-un alt oraș.

Bianca Drăgușanu nici nu vrea să audă de dorințele fostului soț, susținând că nu va exista nicio excepție. În fiecare an, ea și Sofia, petrec împreună sărbătorile de iarnă. Dacă Victor Slav își dorește să o vadă pe micuță în această perioadă, este bine primit acasă la focoasa blondină. Bianca și Sofia vor petrece sărbătorile alături de sora vedetei și băiețelul acesteia.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Bianca Drăgușanu aduce acuzații serioase fostului soț. Se pare că Victor Slav nu mai are timp pentru Sofia

Caracteristic Biancăi Drăgușanu, atunci când cineva o deranjează, nu scapă așa ușor. Blondina a ținut să mai precizeze un aspect legat de relația dintre Sofia și tatăl ei. Se pare că micuța nu cere niciodată să meargă la acesta.

În urmă cu câteva luni,Bianca Drăgușanu s-a plâns public de comportamentul fostului ei soț în legătură cu micuța Sofia, susținând că acesta nu ar fi chiar un tată perfect. Nu există pensie alimentară și nici program de vizite, susținând și atunci că Victor Slav petrece puțin timp cu fetița.

''Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia când vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des si nu există tată perfect. Mamă perfectă există pentru că mama îi dă viată, se implica în creșterea copilului și mama este lângă copil cand îi e rau, când nu doarme. Tătăl nu e perfect, se putea mai bine de atât.(...) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se da cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a declarat Bianca Drăgușanu, în emisunea prezentată de Mihai Ghiță.