Aș! – interjecție care exprimă îndoială sau neîncredere unită cu mirare, în statul român

Aș! – interjecție care exprimă îndoială sau neîncredere unită cu mirare, în statul român

Cum spuneam acum vreo două săptămâni aici, PNRR nu este pentru un proiect de țară al românilor, ci pentru o Românie după vrerea birocraților neomarxiști de la Bruxelles, printre care, cu mândrie personală, se numără și cei trimiși de puterile de la București acolo, ca să trăiască bine.

Drept dovadă, doamna Adina Vălean, comisar european din partea țării noastre și cetățean român, a anunțat ieri că banii din PNRR pentru infrastructura de cale ferată nu sunt pentru liniile pe care merg românii de obicei, ci pentru un coridor nou, pe placul stăpânilor de la Bruxelles.

Adina Vălean: „Pentru România anume, situația nu se arată deloc bine. Suntem pe coridoare de transporturi, dar infrastructura noastră este slab dezvoltată. România va căpăta un coridor nou de transport, asta înseamnă că toate investițiile pot fi susținute și focalizate în direcția acestor rețele, considerate prioritare”.

Credeați că Adina reprezintă interesele românilor?

Aș!

Dar, înainte s-o judecăm, în sinea noastră, ca trădătoare de neam și țară, creștinește este s-o înțelegem pe Adina Vălean, care, din leafa de comisar de zeci de mii de euro, trebuie să-și întrețină și bărbatul, pe auto-exilatul Crin Antonescu.

Ăla care poza, la Cotroceni, ca prostul solemn, când ajunsese președintele interimar al României.

Ați mai auzit în ultimi ani de un proiect de țară pentru România, în afara celor impuse de la Bruxelles?

Aș!

Ați mai auzit de altceva de la Cotroceni, în afara proiectului „România educată” într-o Românie depopulată?

Aș!

Spre comparație, vă propun doar să citiți următoarele știri, preluate de pe agențiile de presă, nu de la răposatul OTV:

„Întrebat dacă judecătorii Curţii Constituționale vor adopta o decizie prin care se va stabili care este legislația prioritară privind migrația, cea internă sau cea a Uniunii Europene, Viktor Orbán a spus că, potrivit ordinii constituționale ungare, opinia Curții Constituționale ungare este relevantă, deoarece guvernul a jurat că va servi poporul ungar şi constituția ungară, nu birocrații de la Bruxelles şi ideile abstracte de la Bruxelles”.

Potrivit unui comunicat dat publicității de Ministerul Afacerilor de Externe din Ungaria, Péter Szijjártó a subliniat la o conferință de presă susținută după Conferința privind Migrația de la Budapesta că pactul care „a fost trecut forțat” la Adunarea Generală a ONU, în 2018, identifică migrația ca fiind un drept fundamental al omului şi prevede că pentru migrație fiecare stat reprezintă țara de origine, de tranzit sau de destinație.

Bruxelles-ul se pregătește de aceeași nebunie cu adoptarea așa-numitului acord post-Cotonou", a precizat ministrul de externe, care a adăugat că acordul planficat de a fi încheiat cu țările din Africa, din Caraibe şi din zona Pacific ar crea noi canale de migrație, iar Comisia Europeană menține pe ordinea de zi cotele obligatorii de relocare.

Pe de altă parte, Guvernul ungar consideră că fiecare ţară are dreptul de a nu participa în procesele migraționiste și este un drept fundamental ca fiecare să trăiască în siguranță în propria sa ţară, a precizat Peter Szijjarto.

Ați auzit ceva despre asta de la Palatele Cotroceni și Victoria?

Aș! – interjecție care exprimă îndoială sau neîncredere unită cu mirare, în statul român.

 

Ne puteți urmări și pe Google News