Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Diktatele de la Bruxelles
Diktatele de la Bruxelles

Diktatele de la Bruxelles

Dacă faci prostia să te uiți în gura guvernanților, vei rămâne cu impresia că imediat după Ziua Marii Uniri vei trăi deja într-o țară mai bună, în care va curge dinspre Bruxelles lapte și miere, iar noi, toți românii, nu vom avea altă treabă decât să stăm în fața șemineurilor, sau cu burta la soare, în funcție de buletinul meteo.

Laptele și mierea nu vor izvorî ca Dunărea din Munții Pădurea Neagră, ci direct din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) cu care ne-a blagoslovit Comisia Europeană, în uralele bravilor noștri conducători.

Însă bunăstarea nu ne va lovi dintr-odată, ca pandemia. Ea va veni în tranșe, în funcție de îndeplinirea celor 64 de reforme impuse de Bruxelles.

Căci, dacă e să mai judecăm și cu mintea noastră, banii din PNRR sunt pentru a face din România un stat după vrerea Comisiei Europene, nu după dorința românilor.

Asta chiar dacă mai mult de jumătate din cele 29,1 miliarde de euro, care ar trebui să ajungă în România, sunt bani luați cu împrumut.

Iar 41% trebuie să meargă spre împlinirea visului de aur al neomarxiștilor care au pus stăpânire pe Europa, „tranziția spre energia verde”. Pentru români acest vis de aur se traduce direct în scumpirea energiei electrice, gazelor, căldurii etc.

Nu știu dacă interesează pe cineva de la Palatele Cotroceni ori Victoria, dar multe țări UE au spus au spus NU împrumuturilor și au luat doar fondurile nerambursabile din Mecanismul european de Redresare și Reziliență

De Ziua Marii Uniri, pe lângă să ne cinstim înaintașii care au făcut să existe cândva România Dodoloață, se impune să ne amintim și de Diktatul de la Viena.

Actuala Uniune Europeană, la ale cărei porți am fost ținuți atâția ani, a devenit o organizație de state controlate de la Berlin via Bruxelles, care dictează națiunilor Europei ce să fie, cum să fie, ce să facă, chiar și cum să vorbească.

Ne-am pierdut România Dodoloață prin Diktatul german de la Viena!

Azi suntem pe cale să ne pierdem identitatea prin Diktatele germane de la Bruxelles. Chiar PNRR este un penibil și teribil Diktat!

Ieri s-a aflat că Bruxelles-ul a emis o Recomandare prin care supușii din toate țările UE sunt anunțați să nu mai folosească cuvântul Crăciun și nici nume cu conotații creștine, ca Maria.

Mai întâi, în perioada în care se verifică reacția populației, Diktatele Comisiei Europene sunt prezentate sub numele de Recomandări.

Apoi, de ele nu scapă nici măcar vaccinații.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.