Un îndrăgit actor din Las Fierbinți și-a dat demisia! Oboseala și lipsa de timp și-au spus cuvântul

Un îndrăgit actor din Las Fierbinți și-a dat demisia! Oboseala și lipsa de timp și-au spus cuvântul Las Fierbinți. Sursa foto: EVZ

Adrian Văncică, cunoscut după rolul lui Celentano din Las Fierbinți, și-a dat demisia. Actorul a ales să plece de la Teatrul Nottara. Programul încărcat l-a adus la capătul puterilor.

Adrian Văncică, actorul care îl interpretează pe Celentano din serialul ”Las Fierbinți”, difuzat pe Pro TV, a renunțat la cariera sa de 15 ani la Teatrul Nottara.

În toamna anului trecut, actorul și-a dat demisia din locul în care fanii veneau să-l admire pe scenă.Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara, a declarat că nu știe care a fost cu adevărat motivul plecării acestuia.

Aceasta a mai transmis că actorul a venit cu demisia scrisă și că nu a mai putut să-i schimbe decizia. Ba chiar mai mult, directoarea teatrului a povestit că artistul renunțase la spectacole și se mai ocupa de o singură piesă.

Ne puteți urmări și pe Google News

De ce și-a dat demisia?

Marinela Țepuș a mărturisit că motivul demisiei a fost lipsa de timp, fiind foarte greu pentru el să aibă filmări și repetiții săptămânale.

„De ce a ales să plece, nu știm exact. A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa. Pe de altă parte, nu mai juca în acel moment decât într-o singură piesă. Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, a declarat Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara.

Directoarea teatrului a mai povestit că nu i-a fost ușor să se obișnuiască cu această decizie, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori de mai bine de 15 ani. Aceasta a transmis că în semn de respect îl va susține în tot ceea ce își propune și că Teatrul Nottara va avea mereu ușa deschisă pentru vedeta din Las Fierbinți.

„Așa, că după aproape 15 ani de colaborare, între 1996 și 2020, colegul nostru Adrian Văncică a ales un alt capitol al vieții sale profesionale. Îi ținem pumnii!”, a mai adăugat Marinela Țepuș,potrivit Capital.

Văncică, momente înfiorătoare la filmări

“Când am, să zicem, vreo 3 zile de filmare pline, una după alta, mă dor ochii, pentru că stau tot timpul aşa cu ochii (cruciş – n.red.) De-aia eu nici nu-mi văd partenerii. În atâtea sezoane, eu nici nu mi-am văzut partenerii ce fac. Pentru că dacă stau cu ochii aşa, nu vezi. Îi aud mai bine şi îi văd la repetiţii. (…) Aveam un tic al lui Celentano la maxilar, mă dureau maxilarele dacă filmam 3 zile… şi 2 zile… mă dureau maxilarele”, a recunoscut Văncică.

“Nu aduc personajul cu mine acasă. Eu nici acum nu înţeleg treaba asta, intri tu în personaj, întră personajul în tine, eu n-am înţeles, mi se pare că e o joacă totul. Care zic … . E meserie, orice ai zice, că e artă… nu e nicio artă, eu nu ştiu cum e cu arta.

Faptul că eu fac Celentano de atâţia ani nu a împiedicat regizorii să mă ia în filmele lor, de la domnul Mungiu, la Radu Muntean ş.a.m.d. Anul trecut, un scurt-metraj care l-am făcut cu Bogdan Mureşanu, “Cadoul de Crăciun”, a câştigat foarte multe premii, inclusiv European Film Awards, deci cel mai bun scurt-metraj din Europa. Oamenii au încredere în mine că pot să fac şi altceva decât Celentano”, a povestit Adrian Văncică , potrivit Capital.ro.