Elena Sinulescu, devastată de durere după moartea soțului ei, Benone Sinulescu. Când au început problemele regretatului artist

Elena Sinulescu, devastată de durere după moartea soțului ei, Benone Sinulescu. Când au început problemele regretatului artist sursa: wowbiz

Elena Sinulescu a vorbit despre dispariția soțului ei, Benone Sinulescu, și a afirmat că artistul se recuperase și fusese bine până cu o săptămână înainte să moară.

Devastată de durere, după moartea celebrului său soț, Benone Sinulescu, femeia care i-a fost alături mai bine de 40 de ani celebrului artist a vorbit despre greaua pierdere pe care a suferit-o. Elena Sinulescu trebuie să accepte o realitate extremă: despărțirea de soțul ei.

Elena Sinulescu, sfâșiată de durere după moartea soțului ei, Benone Sinulescu

„Este un moment cumplit, nu am cuvinte să-l descriu. De multe ori mă abţin, nici să nu mai vorbesc. Este un moment foarte greu, despărţirea asta este cumplită.

Într-adevăr, am fost foarte compatibili, ne-am împăcat foarte bine. Am rezistat împreună 40 ani, pe care i-am împlinit chiar pe 17 noiembrie, iar el a plecat a doua zi. Undeva, a vrut să fie o sumă rotundă probabil. Nu-mi găsesc nici cuvintele, sunt atât de debusolată şi amărâtă, încât mi-e greu să vorbesc, vă spun sincer”, a spus Elena Sinulescu în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D.

„El nu a vrut să îşi expună public decât actul artistic şi nu starea de sănătate specifică vârstei”

„Eu am vrut discreţie totală, pentru că el nu a vrut să îşi expună public decât actul artistic şi nu starea de sănătate specifică vârstei. În momentul în care eu i-am spus că o să chem salvarea, el a zis că refuză categoric. Am fost nevoită să apelez la o clinică privată, să vină o salvare privată, fără girofare, ca să nu se afle. Şi i-am respectat dorinţa, nimic mai mult.

„Nu a avut nicio problemă, până acum o săptămână”

Am lăsat presa să vorbească ceea ce a dorit, chiar dacă multe lucruri erau false. Am trecut peste ele şi mi-am văzut în continuare de sănătatea lui.

În toate aceste luni, după ce s-a recuperat în vară, nu a avut nicio problemă, până acum o săptămână, când a fost chemată salvarea”, a mai spus soție lui Benone Sinulescu.

Ne puteți urmări și pe Google News