Vica Blochina și Oana Roman nu își mai vorbesc. De la ce a pornit scandalul dintre cele două foste prietene

Vica Blochina și Oana Roman nu își mai vorbesc. De la ce a pornit scandalul dintre cele două foste prietene sursa: arhivă EVZ

Vica Blochina a dat detalii despre neînțelegerile pe care le-a avut în ultima vreme cu Oana Roman și a povestit care a fost punctul de cotitură al relației.

Vica Blochina și Oana Roman nu își mai vorbesc, pentru că blonda a dat câteva declarații foarte dure despre iubita lui Marius Elisei. Totul a pornit în urmă cu câteva luni, atunci când lituanianca a spus că a fost dezamăgită de reacțiile pe care le-a avut Oana Roman în anumite situații.

Oana Roman s-a limitat să declare că ea nu are nimic de comentat, pentru că nu vrea să ducă dispute, în public, cu nimeni. Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Blochina a povestit că se pregătește să plece într-o vacanță de vis, în Thailanda. La un moment, dat, ea „a atins” și subiectul Oana Roman.

De la ce a pornit disputa dintre Vica Blochina și Oana Roman

„Nu mă interesează răutățile și ce spune lumea. M-am postat pe Instagram și de acolo pleacă totul. Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță. Merg cu mai mulți prieteni. Cred că sunt un om mișto, am mulți prieteni. Am închiriat o casă, un palat unde stă și Putin. Avem cinema, teren de tenis, spa, tot ce trebuie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu sunt materialistă. Îmi place viața confortabilă, dar nu fac orice pentru bani. Muncesc foarte mult. Nu ar fi rău să fie așa cum crezi. Cum ai vrea să fiu, ca Oana Roman pe barter? Am bani munciți și îmi permit. Ce nu îmi permit, își permite iubitul. Muncesc mult, nu stau acasă, plec dimineața și stau până seara târziu.

Totul a început la ziua mea, atunci când Marius s-a îmbătat foarte tare, a început să înjure invitații mei, inclusiv pe Oana. A primit bătaie de la un invitat și a fost dat afară de la eveniment. Din acel moment, Marius i-a interzis să mai vorbească cu mine, dar nu mi-a spus motivul.

„Ea de mine s-a folosit foarte mult”

După ce a plecat Marius, cu toți banii, cu toate hainele și cu firma, Oana mi-a dat mesaj că îi pare rău, că suferă și atunci «fata bună» iar s-a activat și am dus-o de mânuță peste tot, am ajutat-o și cu bani.

Ea de mine s-a folosit foarte mult. Când vrei să verifici un prieten, vezi cum e când nu mai are nevoie de tine, cum se poartă cu tine când nu mai are nevoie de ajutorul tău.

Nu suntem certate, pur și simplu nu vorbesc cu ea. Am trecut o dată cu vederea. Pentru mine nu mai există nicio cale de împăcare, niciodată, în viața asta. Am trecut o dată cu vederea”, a afirmat Blochina.