Un comisar-șef al Gărzii de Mediu, răpus de coronavirus la doar 42 de ani. Greșeala pe care a făcut-o după ce s-a infectat

Un comisar-șef al Gărzii de Mediu, răpus de coronavirus la doar 42 de ani. Greșeala pe care a făcut-o după ce s-a infectat sursa: Viața Liberă Galați

La doar 42 de ani a murit comisarul-șef al Gărzii de Mediu Galați, care s-a infectat cu coronavirus și a ajuns la spital prea târziu pentru a mai avea șanse de supraviețuire.

Marian Daniel Mocanu, comisar-șef al Gărzii de Mediu Galați, a murit, sâmbătă, la secția de reanimare a Spitalului de Urgență. El se infectase cu coronavirus și a ajuns pe mâna medicilor în momentul în care se afla în stare foarte gravă.

Marian Daniel Mocanu, comisar-șef al Gărzii de Mediu Galați a murit la vârsta de 42 de ani după ce s-a infectat cu coronavirus. A ajuns prea târziu la spital

Marian Mocanu avea doar 42 de ani și se afla în fruntea Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu din februarie 2015. Absolvise cursurile Facultăţii de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului Iaşi, în anul 2001, şi lucra în cadrul instituției pe care a condus-o în ultimii ani încă din 2005, până atunci activând în mediul privat, în comerţ, conform siteului viatalibera.ro.

Într-o postare publicată pe contul de Facebook, Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați a transmis un mesaj de condoleanțe, după dispariția lui Marian Daniel Mocanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Drum lin către Ceruri! Astăzi, un om valoros, care și-a dedicat viața comunității, a trecut la cele veșnice. Marian Daniel Mocanu, comisar șef al Gărzii de Mediu Galați, a plecat mult prea devreme dintre noi. A fost un exemplu de curaj, forță și înțelepciune. Bunul Dumnezeu să-l primească în Împărția Sa, iar familiei îndurerate să-i dea putere”, a scris Costel Fotea.

Mesaje de condoleanțe transmise pe Facebook

„O veste trista pentru cei care lucrează sau au lucrat in domeniul protecției mediului. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!” Drum lin Dane !!!sper ca acolo unde mergi săi întâlnești pe cei dragi ai noștri care au plecat ca și tine ,prea devreme !!doamne ai grija de el și de cei doi copilași rămași fără tatăl lor!!!”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace, nu-mi vine sa cred, era un om extraordinar lucrat împreună condoleanțe familiei indurerate”, au fost câteva dintre mesajele transmise de internauți la postarea respectivă.