Crima care a oripilat întreaga Românie. A ajuns acasă și a împietrit de durere. Anchetatorii, în alertă maximă

Crima care a oripilat întreaga Românie. A ajuns acasă și a împietrit de durere. Anchetatorii, în alertă maximă Sursa foto: arhiva EVZ

Tragedie într-o locuință din Constanța. Un cuplu, o femeie de 51 de ani și partenerul acesteia, de 52 de ani, au fost găsiți morți, înjunghiați.

Descoperirea macabră a fost făcută de fiul femeii, care locuia în aceeași casă, luni seara, când a revenit de la muncă. Acesta, în vârstă de 28 de ani, i-a găsit fără viață, pe canapeaua din bucătărie, și a sunat la numărul de urgență 112. El a solicitat intervenția poliției, dar și a ambulanței. Medicii, care au ajuns de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea celor doi.

În acest context, poliția a început cercetările criminalistice pentru a stabili ce s-a petrecut în locuință, cum au murit cei doi. Conform informațiilor transmise presei, cei doi aveau plăgi tăiate în zona pieptului, iar acest lucru i-a făcut, inițial, pe anchetatori, să creadă că ar fi vorba despre o dublă crimă.

„Astăzi, în jurul orei 18.10, poliţiştii din Constanţa au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că şi-ar fi găsit mama şi pe concubinul acesteia decedaţi, în locuinţa femeii din municipiul Constanţa. Persoanele au fost identificate, fiind vorba despre o femeie, de 51 de ani şi un bărbat, de 52 de ani, ambii fiind decedaţi, prezentând plăgi tăiate la nivel toracal”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar cercetările au fost efectuate sub îndrumarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În cercul suspecților a intrat, pentru moment, chiar și fiul, cel care a anunțat poliția.

Principala pistă urmată de polițiști

În urma discuției cu martorii și a investigațiilor de la locul crimei s-a conturat o nouă ipoteză: crimă urmată de sinucidere. Mai exact, conform mărturiilor apropiaților celor doi tragedia ar fi fost provocată de gelozia bărbatului.

Cei doi s-au cunoscut la locul de muncă, în urmă cu aproximativ un an, și ar fi început o relație amoroasă. Aceasta în condițiile în care bărbatul era căsătorit cu o altă femeie. Chiar și așa, se pare că acesta era foarte gelos și avea dese izbucniri la adresa femeii. În ziua nenorocirii, s-ar fi certat din nou, iar disputa a degenerat. Investigatorii cred că bărbatul a lovit primul cu cuțitul și a înjunghiat-o pe femeie în zona pieptului, omorând-o. Apoi, realizând ce a făcut, și-a înfipt cuțitul în piept, la rândul său, punându-și capăt zilelor.

Femeia mai avea doi copii, care au primit aseară cumplita veste, air acum se pregătesc să-și înmormânteze mama.

Pe de altă parte, cercetările sunt continuate de poliție pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și motivelor care au dus la această nenorocire.