Mai există adevăr expus public despre Prințesa Diana? „O mulțime de invenții. Ar fi atât de jignită!”

Mai există adevăr expus public despre Prințesa Diana? „O mulțime de invenții. Ar fi atât de jignită!” Prințesa Diana. Sursa foto: Arhiva EVZ

„Ar fi atât de jignită!”, s-a exprimat jurnalista Dawn Neesom, făcând referire la Prințesa Diana și tributul muzical de pe Broadway intitulat „Diana”, ce a fost lansat săptămâna trecută de Netflix, cu doar câteva zile înainte de lansarea celui mai recent film biografic al prințesei, producția „Spencer”. Jurnalista a spus că Prințesa Diana ar fi „atât de ofensată” de portretizarea sa „victimizantă”, relatează The Express.

În cadrul unei emisiuni, prezentatoarea Dawn Neesom a atacat omagiul muzical citat, susținând că Prințesa Diana ar fi fost „atât de ofensată” de faptul că a fost prezentată în mod repetat ca o victimă. „Problema pe care o am cu aproape fiecare portret al Dianei, fie că este vorba de film sau de musical, este că ea este prezentată ca o victimă permanentă. O femeie slabă și patetică, dar ea nu era chiar așa.

Prințesa Diana, jignită de omagii? 

„Cred că ar fi fost jignită de acest lucru, ca să fiu sinceră, pentru că a fost mult mai mult decât este descris. (Reporter: Ei bine, cu siguranță a început să înflorească, nu-i așa?) Dar poate că în timp ce căsnicia mergea prost, știți despre ce e vorba, ea era o persoană foarte bună”, a mai spus prezentatoarea.

Colegul de platou AJ West a intervenit: „Nu știu dacă sunt de acord cu Dawn în această privință. Ați văzut „The Crown”? Pentru că ea este descrisă ca un personaj cu multe aspecte diferite ale personalității sale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Una dintre ele este cu siguranță o victimă, dar cealaltă este o persoană foarte hotărâtă, care nu acceptă prostii și nu se regăsește deloc în poziția de biată soție maltratată”.

„O parte dintre scene nu sunt veridice”

Neesom a adăugat: „Concluzia cu care rămâi după ce vezi „The Crown” este mai degrabă de victimă. În ceea ce privește bullying-ul, singura scenă pe care am văzut-o este cea în care ea stă în fața frigiderului și mănâncă compulsiv, apoi vomită. Așadar, Diana este o victimă rușinată”.

Dawn nu este singura jurnalistă care a vorbit despre portretizarea regretatei prințese. În timp ce fanii au sărbătorit interpretarea aparent perfectă a Dianei, fratele ei, Charles, a comentat: „Există o mulțime de conjuncturi și o mulțime de invenții, nu-i așa? Poți să le legi de fapte, dar o parte dintre scene nu sunt veridice”.

Observatorii regali așteaptă cu răbdare lansarea filmului Spencer, un nou film despre regretata prințesă de Wales, care se concentrează în jurul a trei zile importante de la Casa Regală, din anii 1990.

Tragedia morții Prințesei Diana

„Credeți că mă vor ucide?”, este întrebarea adresată de actrița Kristen Stewart, care joacă rolul Prințesei Diana în producția „Spencer”. Trailerul de promovare a filmului regizat de Pablo Larraín, în care mai apar nume ca Timothy Spall, Jack Nielen sau Freddie Spry dezvăluie viața tristă și singuratică a Prințesei Inimilor, în ciuda aparențelor. Producția urmează să fie difuzată în curând pe marile ecrane, iar specialiștii din cinematografie spun că va avea un mare succes.

Actrița Kristen Stewart în rolul Prințesei Diana

„Trebuie să faci lucrurile pe care le urăşti. Trebuie să te împarţi în două”, răsună cuvintele prinţului Charles. „Tu, cea reală şi cea care este fotografiată”, îi explică acesta soției sale.

Prințul William, un mic copil, îi adresează prințesei într-una dintre scene o întrebare tulburătoare: „Mami, ce ţi s-a întâmplat de eşti atât de tristă?”

„Pentru mine nu există speranţă”, spune Diana la sfârşitul filmului, potrivit trailerului. „Nu cu ei.”