Florin Busuioc a explodat, în direct, în fața lui Cătălin Măruță. „Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?”

Florin Busuioc a explodat, în direct, în fața lui Cătălin Măruță. „Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?”

Florin Busuioc, prezentator PRO TV, s-a revoltat în momentul în care a vorbit despre știrea cu polițiștii din Covasna, care au umilit o femei, în plină stradă.

Florin Busuioc a fost prezent, vineri, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, și l-a un moment dat și-a ieșit din fire. Prezentatorul „Vremii” a comentat o știre care a devenit virală zilele trecute. Doi polițiști din Covasna au jignit o femeie, căreia i-au strigat să se dea la o parte, pentru că „nu mai vede radarul” din cauza ei. „Busu” a vorbit despre acest eveniment și nu s-a ferit de cuvinte.

Florin Busuioc și-a ieșit din pepeni când și-a amintit de o știre ce a devenit virală

„Era și marea femeia aia cum să nu. Am văzut-o în imagini… Nu că nu vedea polițistul radarul de ea… Cum poți să-ți permiți să fii atât de nesimțit?” Cum să fii atât de nesimțit? Cum să vorbești în halul ăsta cu un pieton.. Sunt convins că s-a demarat o anchetă și se vor lua măsuri pentru că mi se pare absolut aberant un om al legii, un model de moralitatea să facă un asemenea lucru”, a spus Florin Busuioc în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.

În imaginile filmate în mașina de Poliție se poate vedea cum un agent își scoate capul pe geam și strigă la femeie: „Treci pe partea ailaltă. Aşa, da. Că nu mai văd aici. Eşti prea mare, nu mai vede radaru’ de tine. Dă-te pe partea ailaltă. Nu contează, te las io”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Primarul din Covasna a cerut anchetă în acest caz

Primarul orașului Covasna a văzut și el imaginile cu atitudinea revoltătoare a polițiștilor şi a cerut să fie efectuată o anchetă.

„Luând act de limbajul/modul/tonul în care își permit cei doi protagoniști ai filmului să se adreseze unui pieton, unei femei, să o batjocorească pe aceasta prin comentariile lor total deplasate și străine oricăror norme de deontologie profesională – de genul «treci pe partea ailaltă!»,

«…că te ia mama dracu…!», «…hehehe!», «…ești prea mare, nu mai vede radarul de tine!», «…hehehe… nu contează, …dar nu te las eu…!», inclusiv o expresie licențioasă ce se aude în șoaptă, îmi exprim în mod public indignarea și dezaprobarea față de asemenea comportamente și manifestări ale angajaților oricăror instituții publice!”, a scris edilul.