Evenimentul Zilei > Monden > Florin Busuioc, mesaj dur în direct la TV: „E nesimțire mare”
Florin Busuioc, mesaj dur în direct la TV: „E nesimțire mare”

Florin Busuioc, mesaj dur în direct la TV: „E nesimțire mare”

Actorul Florin Busuioc, prezentatorul meteo de la Pro TV, a avut un mesaj dur pentru acei șoferi care încalcă regulile de circulație și produc probleme în trafic.

Actorul Florin Busuioc are un mesaj dur pentru șoferii care provoacă probleme în trafic.

Cunoscutulactor și prezentator meteo de la Pro TV, Florin Busuioc, a avut un mesaj pentru acei șoferi care nu țin cont de regulile de circulație. Busu s-a declarat sătul până peste cap de comportamentul și lipsa de respect pe care o manifestă în trafic.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, el a povestit despre numeroasele cazuri de aceste fel, la care este martor zilnic. Florin Busuioc a dat ca exemplu cazurile în care tramvaiele sunt blocate de bolizi parcați aiurea pe linie. Se întâmplă în tot Bucureștiul și ne revoltă, fie că suntem șoferi, pietoni sau călători în mijloacele de transport public.

„De ce se întâmplă în general lucruri nasoale când e vorba de mașini puternice? Atunci când ai o mașină șmecheră… nu mai ai nicio durere. Toată lumea parchează și blochează linia de tramvai de stă vatmanul și-i roagă pe cei din magazine să-i atenționeze. Se mai trezește câte un bătut/bătută în cap și spune după. E o nesimțire mare”, a spus vedeta postului de televiziune.

Florin Busuioc a adoptat un nou stil de viață

Florin Busuioc nu este preocupat, însă, doar de cei care provoacă probleme în trafic. Actorul a povestit că și-a revizuit stilul de viață după problemele de sănătate din 2018. Acum este mai atent la obiceiurile care i-au dăunat. Busu face face sport și ține un regim alimentar pe care i l-au indicat medicii.

În luna noiembrie 2018, Florin Busuioc a suferit un stop cardio-respirator, după un spectacol la Craiova. A fost nevoie de intervenția paramedicilor de la SMURD care l-au resuscitat vreme de o oră. Florin Busuoic a fost internat la spitalul județean din oraș și a fost operat de urgență.

La un an după incident, în 2019, actorul spunea că încă se mai reface și că durerile din coaste îl împiedică să respire normal.

„Aştept să îmi mai treacă puţin coastele. Coastele mă împiedică să respir normal şi repiratia e mai complicată, mai de câine aşa. Nu mă lasa să fac efort de vorbire foarte mare. Dimineaţa, eu având vreo 10-12 intervenţii, am zis mai stau un pic să mi se mai refacă coastele. Nu mai iau niciun medicament de durere”, povestea Florin Busuioc.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.