James Bond este despre ULTIMUL bărbat adevărat de la Hollywood. Unii vor să-l transforme în femeie

James Bond este despre ULTIMUL bărbat adevărat de la Hollywood. Unii vor să-l transforme în femeie Aaron Taylor-Johnson, favorit pentru a fi noul James Bond. Sursa Foto: Twitter/X

James Bond este bărbatul adevărat care conduce Aston Martins (cele mai tari mașini din lume), se îmbracă impecabil, trișează moartea mai des decât cea mai nesăbuită pisică și ucide o mulțime de oameni foarte răi în căutarea protejării băieților buni, este analiza jurnalistului Piers Morgan.

Piers Morgan declară război celor care îndrăznesc să-l facă femeie pe James Bond: voi face campanie pentru ca Wonder Woman să fie bărbat, amenință celebrul jurnalist. Piers Morgan: James Bond este unul dintre personajele mele preferate din toate timpurile, alături de Rocky Balboa, Maverick și Michael Corleone. Pentru mine, 007 reprezintă tot ceea ce un bărbat ar trebui să se străduiască să fie: este chipeș, inteligent, curajos, dur, elocvent, înțelept, suav, sofisticat, hotărât și nemilos când trebuie să fie.

Nu este de mirare că, de zeci de ani, majoritatea bărbaților (reali) au dorit să fie ca Bond, iar majoritatea femeilor (reale) au dorit să se culce cu el.

De la Sean Connery la Roger Moore și de la Pierce Brosnan la Daniel Craig, bărbații aleși pentru a juca Bond au emanat farmecul mortal cu ochi de oțel, alimentat cu testosteron, necesar pentru a menține franciza la vârful jocului său de la Hollywood timp de șase decenii.

Toți au înțeles foarte clar că ceea ce marea majoritate a oamenilor de pe planeta Pământ își doresc de la James Bond un asasinat fără compromisuri femeiești.

Sir Keir Starmer, liderul Partidului Laburist din opoziția Marii Britanii, a anunțat astăzi că dorește ca următorul James Bond să fie o femeie.

Întrebat la Good Morning Britain dacă avea un Bond, Starmer a răspuns: „Nu am un Bond preferat, dar cred că este timpul pentru un Bond feminin”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Da, ai auzit bine; unul dintre cei mai înalți politicieni europeni pledează public pentru cel mai faimos spion masculin din istorie să i se aplice o schimbare de sex.

Actualul Bond, Daniel Craig, a ieșit săptămâna trecută și a spus cu emfază că 007 ar trebui să rămână bărbat

„De ce ar trebui ca o femeie să joace James Bond atunci când ar trebui să existe un rol la fel de bun ca James Bond, dar pentru o femeie?” a spus el, ceea ce mi s-a părut un punct foarte bun și nuanțat. Argumentul său a fost susținut de Phoebe Waller-Bridge, care a lucrat la scenariul pentru cel mai recent film Bond, No Time To Die.

„Cred că Bond este James Bond”, a spus ea. „Trebuie doar să găsim pe cineva care să rivalizeze cu el”. Și amândoi au fost susținuți de Barbara Broccoli, care acum conduce imperiul filmului Bond.

James Bond este un personaj masculin”, a spus ea. „Sper că vor fi multe, multe filme realizate cu femei, pentru femei, de femei, despre femei. Nu cred că trebuie să luăm un personaj masculin și să avem o femeie care să-l portretizeze.

Cu alte cuvinte: creați-vă proprii spioni sângeroși, doamnelor

Ceea ce este ironic în această privință este că el însuși pare îngrozitor de incapabil să definească ceea ce este chiar o femeie. La conferința anuală a Labour din această săptămână, Starmer a fost întrebat dacă este transfobic să spună că doar femeile au col uterin. Aceasta a urmat unei controverse în care am fost implicat personal, iar atunci când Duffield a fost numită imediat transfobă, ea a răspuns: „Sunt„ transfobă ”pentru că știu că doar femeile au col uterin ...?!”

Am văzut o prostie similară cu politica de gen în America, mai ales că Uniunea Americană pentru Libertăți Civile a fost nevoită să-și ceară scuze recent după ce a modificat un citat de Ruth Bader Ginsburg pentru a înlocui cuvântul „femei” cu „oameni”.

Ginsberg spunea: „Decizia de a avea sau nu un copil este esențială pentru viața unei femei, pentru bunăstarea și demnitatea ei. Este o decizie pe care trebuie să o ia singură. Când guvernul controlează această decizie pentru ea, ea este tratată ca mai puțin decât un om adult complet responsabil pentru propriile alegeri.

CDC a emis un nou vaccin covid pentru femeile însărcinate, în care le numea în mod repetat „gravide”

Acest război sistematic împotriva femeilor, precum și dreptul femeilor de a fi numite femei, ar trebui să fie principalul obiectiv pentru toate feministele, femei și bărbați, mai spune jurnalistul. În schimb, vedem cantități mari de energie feministă dedicate încercării de a distruge James Bond făcându-l femeie, inclusiv de la actori de sex masculin precum Chris Hemsworth.

Chiar și Pierce Brosnan susține ideea: „Cred că i-am privit pe bărbaţi cum o fac (jucând Bond) în ultimii 40 de ani, ne-am scăpat din drum, băieți, și am pus o femeie acolo sus. Cred că ar fi exaltant, ar fi interesant”

Observ că nu a spus niciodată nimic din asta când câștiga zeci de milioane de dolari jucând Bond ca om. Unul dintre predecesorii lui Brosnan, regretatul mare Sir Roger Moore, a explicat de ce ar fi o nebunie: „Nu asta a scris Ian Fleming”, a spus el simplu. „Este vorba de a fi fidel personajului”.

Și nu aceasta este linia de jos a acestei dezbateri? Nu poți avea mai mult un Bond feminin decât un masculin într-o franciză de filme condusă de femei. Puteți începe chiar să vă imaginați urletele de indignare dacă următorul film despre Wonder Woman a fost anunțat brusc ca Wonder Man. Scuipatul feminist colectiv de furie ar lansa tsunami din Australia în Antarctica. Și aș fi de acord cu ei.

Ar fi absolut absurd ca Wonder Man să o înlocuiască pe Wonder Woman, la fel cum ar fi absolut absurd să-l vezi pe James Bond transformat în Jane Bond.

Deci, întoarceți-vă la 007. El este practic ultimul om adevărat care stă într-un Hollywood castrat de cultul emasculant al neofascistilor liberali - și voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru a-l salva pe James Bond, scrie Piers Morgan în editorialul său de pe Daily Mail.