Ana Maria Prodan, mesaj cu tâlc pentru Laurențiu Reghecampf, în noapte

Ana Maria Prodan, mesaj cu tâlc pentru Laurențiu Reghecampf, în noapte

Ana Maria Prodan luptă cu toate puterile pentru căsnicia ei. Impresara este mai îndrăgostită de soțul ei ca niciodată și nu uită să îi declare dragoste veșnică în fiecare zi.

După multe zvonuri din care a reieșit că Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, cei 2 par mai fericiți ca niciodată. Impresara este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare și le răspunde oamenilor care cred că iubirea lor a dispărut.

Ana Maria Prodan este mai îndrăgostită ca niciodată

Vedeta nu ezită să îi declare iubire adevărată pe paginile de socializare soțului ei. Aceasta în fiecare zi postează poze cu marea ei iubire, ba chiar se laudă cu familia ei fericită.

”Tu ești înțelesul din viața mea. Tu ești inspirația, tu îmi aduci împlinirea în viață. Tu ești inspirație. Te iubesc până la sfârșit și după”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ana Maria Prodan este revoltată de zvonurile despre divorț

În timp ce zvonurile despre divorț cresc de la o zi la alta, Ana Maria Prodan se pozează cu familia și cu Reghecampf pe Internet. Cuplul a fost pe primele pagini și în atenția presei din ce în ce mai mult din cauza divorțului. Deși Laurențiu Reghecampf a confirmat că într-adevăr ar divorța, impresara a declarat de nenumărate ori că nu se vă întâmpla acest lucru și că nu are soț de lăsat.

”Mintea și sufletul meu își doresc cu ardoare să rămână cu imaginea acelui Laurențiu care mă iubea dumnezeiește, care mă divinizează și acum. Știu, vei avea o altă părere, dar asta simt și cred eu. Că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului. Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut fiii în spiritul tradiționalist al familiei, ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie. Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul.

De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva? Nu pot să concep lucrul ăsta. Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred și să înțeleg. Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă. Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare, ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte. Nu divorțez de dragul anilor sau din cauza averii. Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic”, a mai spus Anamaria Prodan.