Ultima păcăleală pe plaja din Mamaia. Vânătăi la preț de lux, în locul relaxării promise

Ultima păcăleală pe plaja din Mamaia. Vânătăi la preț de lux, în locul relaxării promise Sursa: arhiva EVZ

Calitatea serviciilor de pe litoral, din această perioadă, lasă foarte mult de dorit, spre dezamăgirea turiștilor care se simt jecmăniți.

Prețurile practicate de hotelieri, de patronii de restaurante și de ceilalți prestatori de servicii de la Marea Neagră sunt astronomice, iar mulți dintre cei care au mers la mare, în această vară, se jură că nu se vor mai întoarce anii viitori.

O astfel de experiență neplăcută a încercat o turistă care a scos din buzunar 50 de lei pentru o repriză de masaj de relaxare. Doar că, în locul serviciului pe care l-a plătit, s-a trezit cu corpul plin de vânătăi, după cum relatează cancan.ro. În loc de relaxare s-a ales cu dureri și echimoze.

Experiența neplăcută a făcut-o să-i sfătuiască pe cei interesați să evite contactul cu „profesioniștii” care se vântură pe plajă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceștia solicită un preț de 50 de lei pentru o repriză de 10 minute de masaj. Marea majoritate a lor sunt doar niște înteprinzători care nu doresc decât să facă bani pe spatele unor naivi. Cunoscând câteva mișcări, lipsiți de experiență, ei nu reușesc decât să-și bată joc de clienți. Iar oamenii plătesc, fie din bun simț, fie pentru că nu știu cum ar trebui să fie o repriză de masaj.

Prețuri exagerate în stațiunea Mamaia

Despre stațiunea Mamaia se poate spune că este cea mai scumpă locație de pe Litoralul românesc, prețurile practicate aici fiind de departe cele mai ridicate. Cu atât mai mult cu cât numărul turiștilor care au ajuns la Marea Neagră este foarte mare.

Mulți turiști au avut parte de un șoc văzând care sunt prețurile practicate de hotelieri și operatorii de turism. Aceștia din urmă profită, însă, tocmai, de faptul că au de unde alege.

 Mâcare prostă, la preț de restaurant de lux

Turiștii ajunși pe litoral se plâng că șezlongurile, pe care le plătesc foarte scump, sunt prea departe de apă, că nisipul este plin de scoici și de gunoaie etc. Mai mult, prețurile practicate pentru mâncare sunt exorbitante. O ciorbă de burtă, la o autoservire costă nu mai puțin de 27 de lei, iar prețul urcă dacă turistul vrea pâine, smântână și ardei iute.

Pentru un mic dejun și o cafea, turiștii trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 50 de lei de persoană. Astfel, dacă luăm în considerare și celelalte costuri, este normal ca, la finalul unei zile petrecute pe litoral, turiștii să se simtă jefuiți de-a dreptul de comercianții de la malul mării.