EXCLUSIV! Oficial OMS nu crede în lockdown. EVZ Play

EXCLUSIV! Oficial OMS nu crede în lockdown. EVZ Play Sursa foto: dreamstime.com

Un înalt oficial al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii declară într-un interviu că măsurile de tip lockdown sunt ineficiente în combaterea pandemiei de Coronavirus.

Dorit Nitzan spune că la acest moment cele mai mari îngrijorări sunt legate de variantele mutante ale virusului care nu răspund la imunizarea oferită de vaccinurile administrate. Între timp, în România se caută răspunsul corect la întrebarea cât costă o pâine după ce premierul Cîţu a ratat ocazia să lămurească subiectul. S-a aflat doar că şeful Executivului nu mănâncă pâine şi că din ce în ce mai mulţi români au ajuns să câştige lunar mii de euro.

Cu alte cuvinte, o ducem din ce în ce mai bine, chiar dacă preţurile şi inflaţia explodează şi se vorbeşte din ce în ce mai apăsat despre o mare criză economică. Poate ne salvează voucherele de 100 de lei pe care le oferă Executivul pentru cei care se vaccinează.

Sau nu ne salvează? Robert Turcescu, Octavian Hoandră şi Bogdan Comaroni răspund la această întrebare şi comentează evenimentele zilei în arena EVZ PLAY, de la 12.00, live, pe Facebook la evz.ro şi pe canalul de YouTube EVZ-Capital.

Ne puteți urmări și pe Google News