Fatalitate pentru o femeie care s-a izolat în casă de teama pandemiei. A ieșit după 9 luni și a murit la câteva minute

Fatalitate pentru o femeie care s-a izolat în casă de teama pandemiei. A ieșit după 9 luni și a murit la câteva minute

Mare ghinion pentru o femeie care nu mai ieșise din casă de 9 luni, de teama pandemiei. A murit călcată de un camion, la câteva minute după ce și-a părăsit locuința.

Sarah Lewis, o femeie din Marea Britanie, în vârstă de 62 de ani, s-a temut atât de tare de pandemia de coronavirus încât s-a autoizolat în casă și nu a mai ieșit afară în ultimele 9 luni. Însă, atunci când a făcut-o pentru prima dată după acest interval de timp și-a pierdut viața. La doar câteva minute după ce și-a părăsit locuința, femeia a fost accidentată mortal de un camion. În timp ce traversa, Sarah Lewis era preocupată să-și scoată din geantă o mască de protecție, după cum anunță jurnaliștii de la Mirror.

Șoferul a dat cu spatele, femeia își căuta masca în geantă

Autocamionul dădea cu spatele, iar șoferul nu a observat victima, care nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire în urma impactului. Femeia a rămas blocată sub roțile mașinii de mare tonaj. A fost declarată moartă la locul accidentului, după ce a fost scoasă de sub camion.

Cei care s-au ocupat de acest caz au anunțat că au aflat despre vulnerabilitatea clinică pe care o prezenta femeia în privința infectării cu coronavirus. Tocmai din această cauză britanica a decis să stea în casă pentru o perioadă atât de mare de timp, conform sursei citate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu mai ieșise din casă de anul trecut

Ea ieșise din casă ultima dată, anul trecut, pentru a-și duce mașina într-un service din Weymouth, Dorset, pentru  a face inspecția tehnică. Procurorul Leanne Steedman a spus că din filmările camerelor de supraveghere se vede că victima părea să se afle „într-o lume proprie”, în timp ce trăgea de masca pe care încerca să o scoată din geantă.

Karl Stanton, șoferul camionului, care a provocat accidentul mortal, a povestit că a oprit radioul, s-a uitat în oglinzi, apoi și în stânga, și în dreapta, dar nu a văzut-o pe doamna Lewis. El a spus că a fost forțat să meargă în marșarier deoarece pe strada din Lynch Lane, Weymouth, erau prea multe mașini parcate.