Ilie Bolojan s-a așezat la masă cu Rareș Bogdan după ce l-a criticat public. FOTO

Ilie Bolojan s-a așezat la masă cu Rareș Bogdan după ce l-a criticat public. FOTO Ilie Bolojan a fost acuzat de jurnalistul Liviu Man de trădarea valorilor naționale. sursa foto: EVZ

Mai multe fotografii obținute de FLUX24 îl suprind pe președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, la masă cu prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan. Evenimentul a avut loc după ce, invitat la conferința liberalilor de la Cluj, Ilie Bolojan i-a adresat europarlamentarului un mesaj critic și ușor ironic.

După mesajul critic adresat de președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan, la adresa prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, cei doi au fost surprinși împreună la masa unui restaurant. În fotografii apare și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

Ilie Bolojan este unul dintre liberalii care a refuzat să își exprime susținerea pentru Florin Cîțu sau Ludovic Orban și a fost destul de retras în anumite declarații politice. Cu toate acestea, el a hotărât că a venit timpul să atragă atenția că puțină decență, în contextul campaniei interne a PNL, nu strică.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ilie Bolojan s-a așezat la masă cu Rareș Bogdan

Astfel, Ilie Bolojan a sugerat că Rareș Bogdan se dovedește extrem de „contondent” în campania de susținere a lui Florin Cîțu la șefia PNL. Președintele CJ Bihor a transmis că Rareș Bogdan i-a ocupat locul în biroul de conducere al partidului, prin urmare știu amândoi că europarlamentarul a luat parte la deciziile asumate de conducerea centrală. „Am văzut atacuri și critici, multe pertinente, dar vreau să reamintesc că eu mi-am dat demisia din Bex (Biroul de conducere al PNL – n.red) și în locul meu a venit Rareș Bogdan; dar să știți că de când a venit, aproape toate deciziile asumate de conducerea PNL s-au votat în unanimitate, n-am auzit să fie probleme majore”, a comentat Ilie Bolojan.

Nu la mult timp după declarație, președintele CJ Bihor s-a așezat la masă cu Rareș Bogdan și secretarul general al partidului, Robert Sighiartău.

„De-a lungul timpului am fost și pe la ușile președinților noștri. Nu prea i-am deranjat în general, decât cu anumite probleme sau când am fost solicitat… Unii președinți ne-au primit, alții nu ne-au primit, deși la anumite uși era înghesuială mare”, a mai spus Bolojan la conferința liberalilor de la Cluj.