Lidl va da lovitura! Produsul pe care îl vor toți șoferii. Va fi pus în vânzare de săptămâna viitoare

Lidl va da lovitura! Produsul pe care îl vor toți șoferii. Va fi pus în vânzare de săptămâna viitoare Magazin Lidl. Sursa foto: Arhiva EVZ

Lidl va vinde, începând cu săptămâna viitoare, mai multe produse cu specific auto, ce sunt căutate de posesorii de autovehicule.

Reprezentanții Lidl au făcut un anunț ce vizează produsele cele mai interesante pe care le vor vinde începând de săptămâna viitoare. Printre acestea se află o serie de accesorii auto utile.

Dispozitiv util pentru posesorii de mașini, care poate fi montat pe locurile proprietate privată, dar nu și pe cele care sunt închiriate de la primărie

Atrage atenția stâlpul blocator pentru locul de parcare. Dispozitivul va costa 100 de lei. Stâlpul are dimensiunile de 15 x 14 x 65 cm și este livrat cu trei chei. Pentru cei care nu știu, un astfel de stâlp poate să fi montat doar pe locurile proprietate privată, nu și pe cele închiriate de la primărie.

De exemplu, edilii de la Primăria Sectorului 3 din București precizează, în „Regulamentul privind licitația-atribuirea locurilor din parcările de reședință de pe raza Sectorului 3”, că este interzisă amplasare de dispozitive de menținere liberă a locului de parcare, dar și de indicatoare, marcaje sau înscrisuri care să sugereze sau să indice rezervarea locului de parcare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lampă de lucru cu LED-uri și acumulator, la prețul de 60 de lei. Dispozitivul, care are la un capăt magnet, se prinde de suprafețe metalice

Tot pentru posesorii de automobile, la Lidl va fi disponibilă o lampă de lucru cu LED-uri și acumulator, la prețul de 60 de lei. Dispozitivul, care are la un capăt magnet, se prinde de suprafețe metalice. Lampa oferă două trepte de intensitate a luminii și are acumulator cu capacitate de 2.200 mAh. În cutie vor fi incluse un dock pentru încărcare și un cablu USB.

Alte obiecte puse în vânzare de cei de al Lidl în secțiunea „Auto”. Spray-uri Parkside pentru îngrijirea automobilelor și set de covorașe auto

Tot la secțiunea „Auto”, lanțul de supermarketuri urmează să pună în vânzare o gamă diversă spray-uri Parkside pentru îngrijirea automobilelor, la prețul de 12 lei bucata, precum și un set de covorașe auto, care va costa 40 de lei.