Loredana, criticată dur de Horia Moculescu: ”E absurdă și comică”. Ce l-a scos din sărite pe celebrul compozitor

Loredana, criticată dur de Horia Moculescu: ”E absurdă și comică”. Ce l-a scos din sărite pe celebrul compozitor

Nu este liniște în showbiz. Compozitorul Horia Moculescu o critică pe Loredana Groza din cauza colaborărilor cu maneliștii din România, după ce a scos melodia ”Fericire”. Melodie, de altfel, apreciată de publicul larg.

Loredana Groza a fost pusă la colț pentru faptul că și-a asociat numele cu 10 maneliști celebri. Ajuns la 84 de ani, Horia Moculescu a rămas surprins să o vadă pe Loredana Groza alături de maneliști. Acesta se întreabă ce a avut de câștigat.

„Nu ştiu dacă Loredana mai e sau nu o voce. Deocamdată, mi se pare mai degrabă absurdă şi comică. Nu cred că avea nevoie de aceste încercări, din ultima perioadă de timp. Nu ştiu încă ce i-au adus, în plus, faţă de ceea ce avea deja. Ea e genul de artist care a mai încercat şi altceva. Ne amintim cu toţii de etapa aceea din viaţa sa profesională, cu „Zaga, zaga”, a declarat Horia Moculescu, potrivit impact.ro.

Horia Moculescu speră ca melodia pură să revină din nou în centrul atenției. „Am speranţa că în muzică se va repeta aceeaşi ciclicitate care se întâlneşte şi în societate şi în viaţa de zi cu zi. Aşadar, într-o bună zi, melodia pură va reveni la modă. Chiar dacă va fi mai fistichie, mai dezbrăcată sau mai îmbrăcată, sigur va reveni!”, a mai declarat compozitorul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Loredana criticată și pe rețelele de socializare

Loredana Groza a mai primit critici și pe rețelele de socializare, unde vedeta a și răspuns. „Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă.. de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a facut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap…reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină”, a scris Loredana, pe pagina ei de Facebook.

Loredana Groza

În luna aprilie, Loredana Groza a lansat piesa „Fericire”, în colaborare cu Costi Ioniţă, Florin Salam, Vali Vijelie, Jador, Jean de la Craiova, Adi de la Vâlcea, Culiţă Sterp, Nicu Paleru, Baboiash şi Ştefan de la Bărbulești. Chiar dacă este acum criticată de Horia Moculescu, melodia a înregistrat un succes nebun pe YouTube, acolo unde a făcut peste 23 de milioane de vizualizări în două luni. După acest succes, Lore a mai scos o melodie, alături de mai mulți cântăreți de manele. Intitulată “Suflet şi trup”, melodia a făcut deja 1,2 milioane de vizualizări în doar o săptămână.