Moţiunea de cenzură. Rareş Bogdan ştie de câte voturi mai are nevoie PSD

Moţiunea de cenzură. Rareş Bogdan ştie de câte voturi mai are nevoie PSD

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, nu crede moţiunea de cenzură depusă de PSD pentru a demite guvernul Cîţu are vreo şansă de reuşită marţi, la votul din Parlament.

Moţiunea de cenzură. Rareş Bogdan ştie de câte voturi mai are nevoie PSD. „Spre deosebire de Dan Barna, nu cred că exista vreo problemă cu privire la votul colegilor noştri, adică la cei 223 liberali din Senat şi Camera Deputaţilor.

Opoziţia face un exerciţiu firesc, încearcă să-şi ţină vie partea electorală şi nu mi se pare nimic nefiresc. Nu cred că vor reuşi. Ei vorbesc despre 16 voturi care le lipsesc. Eu cred că le lipsesc 35, 40 de voturi şi asta se va vedea la numărătoare.

Dacă există vulnerabilităţi după 6 luni de guvernare, mi se pare foarte grav. Dacă unul din PNL ar fi votat altfel, ar fi zburat din partid. Pe când la USR PLUS, nu este treaba mea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Eu, spre deosebire de alţi colegi, sunt unul dintre cei care au susţinut votul tocmai pentru a verifica. Eu sunt unul dintre cei care au spus că un om care a fost votat pe lista unui partid nu are de ce să voteze în alt fel.

Iar dacă nouă ne este frică… Nu cred că vreunul dintre colegii mei din PNL, simpatizant al lui Ludovic Orban, ar fi votat împotriva guvernului Cîţu.

Forţa unei coaliţii de guvernare se vede şi în astfel de momente, în care sunt convins că niciun vot nu s-ar fi dus împotriva noastră, a guvernului Cîţu”, a declarat Rareş Bogdan într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Rareș Bogdan a comentat reacția lui Klaus Iohannis

”E o credință sinceră a domnului președinte Klaus Iohannis, cu privire la comportamentul coaliției. Dânsul a spus o chestiune extrem de clară și de directă, singura șansă a acestei coaliții să reușească este să stea în unitate. Dacă va avea poziții divergente chiar în interiorul unor partide situația va fi tragică, pentru coaliție”, a spus Rareș Bogdan.

Sarmiza Androni, invitat la Antena 3,  i-a spus lui Rareș Bogdan că este dezamăgită de faptul că parlamentarii coaliției au decis să nu voteze la moțiunea de cenzură, pentru că oamenii care sunt puși în Parlament sunt aleșii poporului și vor să vadă argumente pro sau contra unui proiect.

”Știu că o să creez un breaking news, dar să știți că eu, spre deosebire de alți colegi, sunt unul dintre cei care au susținut votul, pentru a verifica încă o dată coliziunea și unitatea coaliției”, a dezvăluit Rareș Bogdan.

”Eu nu cred că vreun coleg de-al meu din PNL, fiind partizant, membru al lui Ludovic Orban, nu cred că ar fi votat împotriva Guvernului Cîțu”, a mai spus europarlamentarul PNL.