Un șofer a fost amendat cu peste 700 de lei, după ce le-a făcut observație unor polițiști

Un șofer a fost amendat cu peste 700 de lei, după ce le-a făcut observație unor polițiști

Un șofer din județul Argeș a atras atenția unor agenți de poliție cu privire la o eroare pe care au comis-o. Nu a durat mult până când acesta a fost sancționat de către autorități. 

Un șofer din județul Argeș le-a atras atenția unor agenți de poliție că au parcat neregulamentar. Nu la mult timp după ce acesta a făcut observația, a fost sancționat de către autorități cu suma de 725 de lei.

Polițiștii au parcat neregulamentar

Agenții de Poliție au parcat mașina de serviciu în apropierea unei intersecții. Ușa autoturismului era deschisă. Un șofer care se afla în trecere a staționat în dreptul mașinii autorităților și le-a făcut observație.

"O să-ți iau ușa, dacă mai parchezi aci! Păi așa se parchează, în intersecție?", le-a spus șoferul oamenilor legii, potrivit unei înregistrări realizate cu o cameră de bord, notează antena3.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Care e problema?”, se aude unul dintre agenții de poliție replicând.

Șoferul a fost sancționat

Nu la mult timp după cele petrecute, șoferul a fost oprit de aceeași agenți de poliție.

Oamenii legii i-au transmis că doresc să facă un control de rutină.

După ce au efectuat verificările, șoferul a fost sancționat. El are de plătit o amendă de 725 de lei.

Agenții de poliție au remarcat, în timpul examinărilor, că trusa medicală aflată în dotarea mașinii era expirată.

Un șofer din Timișoara, amendat pentru că i-a claxonat pe polițiști

Un șofer din Timișoara a fost amendat cu suma de 580 de lei pentru că a claxonat un echipaj de poliție. Potrivit relatărilor șoferului, agenții încurcau circulația.

„Pe bd. Republicii se afla staționată o mașină a poliției cu numărul MAI47961, fără a avea luminile de avertizare în funcțiune. Pentru că agenții se aflau în mașină și pentru că încurcau traficul, i-am atenționat sonor și mi-am văzut de drum”, a povestit șoferul pentru tion.ro.

Polițiștii nu staționau la întâmplare. Erau opriți pentru că amendau un pieton, potrivit reprezentanților IPJ Timiș.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, erau staționați, întrucât întocmeau documentația necesară sancționării unui pieton, care a traversat strada prin loc nepermis. Bărbatul care a folosit claxonul în mod abuziv, a fost sancționat cu suma de 580 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.