Elon Musk a ajuns să stea cu chirie. Cum arată casa modulară în care locuiește. FOTO

Elon Musk a ajuns să stea cu chirie. Cum arată casa modulară în care locuiește. FOTO

Directorul executiv Tesla și SpaceX, Elon Musk, a vândut toate proprietățile în valoare de 114 milioane de dolari în ultimul an și acum locuiește într-o casă mică, în Texas, în valoare de 50.000 de dolari.

Miliardarul extretric Elon Musk a închiriat o casă modulară de 50.000 de dolari în Texas după ce a vândut proprietăți imobiliare. Casa se află în apropierea „Starbase”, un site de testare pentru rachetele  SpaceX rachete, în sud-estul Texasului, la două mile distanță de granița sudică.

Casa a fost transportată acolo cu un camion. Locuința modulară are puțin peste 100 de metri pătrați, iar Musk a declarat-o ca fiind domiciliul stabil, şi scrie pe Twitter: „Casa mea principală este una de aproximativ 50.000 de dolari, în Boca Chica/ Starbase, pe care am închiriat-o. Dar este minunată”, a scris Musk pe 9 iunie.

Cum arată locuința modulară a lui Elon Musk

Noul stil de viață abordat de miliardar face parte dintr-un efort mai mare de concentrare asupra ambițiilor sale spațiale.„Vând aproape toate bunurile fizice. Nu voi deține nicio casă ”, a scris pe Twitter în mai 2020.

Modelul de casă în care locuiește Elon Musk

Ne puteți urmări și pe Google News

Casa cu un etaj a lui Musk are pereți exteriori albi și garnituri negre lângă ușă, iar acoperișul este format din șindrilă maro, a arătat o fotografie din Wall Street Journal. Are două ferestre pe partea din față și este flancată de un gard de lemn pe fiecare parte.

casiita2

Acesta a fost evaluat pentru 47.000 de dolari în 2020 și pentru puțin peste 154.000 de dolari în 2021. Fotografiile făcute de Texas Monthly par să arate îmbunătățiri semnificative efectuate la proprietate, inclusiv instalarea de panouri solare.

casiita3

„Musk nu depune eforturi pentru a ne saluta sau a ne cunoaște”, a spus Jim Workman, rezident al Boca Chica, care locuiește vizavi de casa lui Musk.

Antreprenorul poate fi văzut plimbându-se prin cartier cu doi bărbați, probabil parte din detaliile sale de securitate, au spus localnicii, potrivit New York Times.

casiita4

Partenerul său, muzicianul Grimes, locuiește lângă Musk în Austin, Texas, a spus ea . Nu este clar dacă locuiește cu el, deoarece Austin se află la peste 350 de mile distanță de Starbase.

SpaceX nu a răspuns la solicitarea examinatorului de la Washington pentru comentarii cu privire la specificațiile casei lui Musk.

Casa lui este una dintre multele pe care SpaceX le-a cumpărat angajaților Starbase pentru a le face mai ușor naveta către muncă.

casita5

Locuitorii l-au acuzat pe Musk că a încercat să transforme satul Boca Chica într-o colonie SpaceX.

Compania a făcut oferte pentru cumpărarea caselor localnicilor. Dacă au refuzat, SpaceX a amenințat că va încerca să-și procure casele prin mijloace mai agresive, au povestit locuitorii.

casita6

Singura casă care încă se află în posesia lui Musk este un conac cu nouă dormitoare, 9 1/2 băi, lângă San Francisco, pe care l-a listat luni pentru 37,5 milioane de dolari.

casita7

Una dintre casele vândute de Musk a fost fosta locuință a actorului Gene Wilder. Acea casă „nu poate fi dărâmată și nici nu-și poate pierde sufletul”, a scris pe Twitter când a anunțat pentru prima dată renunțarea sa materială.

casita8

Casa i-a revenit nepotului lui Wilder, care a cumpărat-o cu 7 milioane de dolari folosind un împrumut de la Musk. Nu se știe dacă Musk își va vinde colecția de mașini, care include mai multe Teslas, un Porsche și un Ford Model T, scrie yahoo.news. casita9