Viviana Sposub şi George Burcea sunt cei mai fericiţi. Vor deveni părinţi în curând?

Viviana Sposub şi George Burcea sunt cei mai fericiţi. Vor deveni părinţi în curând?

Cooptată din nou în emisiunea „Vorbeşte lumea” (Pro TV), Viviana Sposub a captat toată atenţia după ce a prezentat în direct un test de sarcină care a stârnit o emoţie puternică atât pe platoul de filmare, cât şi în rândul telespectatorilor.

Viviana Sposub şi George Burcea sunt cei mai fericiţi. Ar putea deveni părinţi în curând. Cooptată din nou în emisiunea „Vorbeşte lumea” (Pro TV), Viviana Sposub a captat toată atenţia după ce a prezentat în direct un test de sarcină care a stârnit o emoţie puternică atât pe platoul de filmare, cât şi în rândul telespectatorilor.

Viviana Sposub şi George Burcea sunt cei mai fericiţi. Vor deveni părinţi curând. Fosta vedetă de la Ferma a arătat testul de sarcină pe reţelele de socializare, cu doar câteva minute înainte să intre în emisiunea „Vorbeşte lumea”.

Ea şi George Burcea s-au cunoscut chiar în celebrul reality show, iar în prezent trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Anunţul Vivianei arată că ei au planuri foarte serioase şi sunt decişi să-şi întemeieze o familie.

Ne puteți urmări și pe Google News

George Burcea are doi copii cu Andreea Bălan

George Burcea şi Andreea Bălan au divorţat anul trecut

Astfel, înainte de prima ediție de la „Gașca Vorbește Lumea”, Viviana Sposub a realizat o înregistrare în care a dezvăluit că iubitul ei se află pe platoul de la Pro TV. Ulterior, George Burcea și-a dat masca de protecție jos şi a sărutat-o pe viitoarea mămică.

Înainte să publice video-ul pe IG Story, focoasa brunetă a transmis următorul mesaj: „Emoțiile de azi-dimineață.”  „După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită.

Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de Gașca Verii' și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”, a declarat Viviana Sposub.

În urma participării la emisiunea Ferma, Viviana Sposub şi George Burcea au primit sume importante.