EVZ Play cu Robert Turcescu. Români, vi se pregătește ceva! "Țiriac nu face aiurea declarații"

EVZ Play cu Robert Turcescu. Români, vi se pregătește ceva! "Țiriac nu face aiurea declarații"

Declarația magnatului Ion Țiriac, care consideră că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie în România, a provocat o vie controversă. Jurnalistul Robert Turcescu a avertizat, alături de invitații săi la emisiunea Evz Play, transmisă pe Youtube Evz Capital, că Țiriac a fost mai mereu un fel de purtător de cuvânt neoficial al diferitelor guvernări.

"El nu face aiurea aceste declarații cu vaccinarea obligatorie, ni se pregătește ceva", a explicat moderatorul emisiunii.

"Ăștia sunt marii bărbați, stau în foișor și îți aduce ursul în față Nu e de admis să stea cu 3 lei chirie în mijlocul Bucureștiului, în casa lui Gheorghe Maurer. Tu ești dator țării, nu țara ție. Nu aș obliga oamenii să se vaccineze, dar aș cere, în caz că ai nevoie de spital, să plătești nota", a remarcat jurnalistul clujean Octavian Hoandră.

În opinia lui Bogdan Comaroni, Țiriac apare mereu "în momentele cheie, a fost cu toate guvernele, afaceri cu statul. Nu are el treabă cu doctrinele". Acesta a adăugat că Țiriac are o relație strânsă și cu Big pharma.

Ne puteți urmări și pe Google News