Accident spectaculos în Rusia, un autobuz a rămas suspendat pe un stâlp. Martorii au înghețat. VIDEO

Accident spectaculos în Rusia, un autobuz a rămas suspendat pe un stâlp. Martorii au înghețat. VIDEO

Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut la Sankt Petersburg, în Rusia, acolo unde șoferului unui autobuz i s-a făcut rău și a pierdut controlul volanului.

Un accident auto mai puțin obișnuit s-a petrecut în Rusia, în orașul Sankt Petersburg. Acolo unde, un autobuz a ieșit brusc de pe traseul obișnuit, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Au urmat momente de panică totală pentru pasageri, pentru că autovehiculul a intrat pe trotuar, s-a lovit violent de un stâlp pe care a rămas apoi suspendat.

După ce au trecut peste momentele de uimire, martorii accidentului au încercat să-i salveze pe pasageri, dar nu au putut deschide ușile

Oamenilor care se aflau în zona coliziunii nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat și după ce s-au dezmeticit din uimire au sărit în ajutorul celor care se aflau în autobuzul respectiv, conform Digi24.

Tentativa de salvare nu a dat rezultate, pentru că ușile nu au putut să fie deschise nici din exterior, nici de șofer. Așa că cei implicați în accident au fost nevoiți să aștepte intervenția pompierilor și a echipajelor de pe ambulanță.

Ne puteți urmări și pe Google News

10 persoane călătoreau cu autobuzul. Patru au suferit răni grave și au ajuns la spital. Se pare că șoferului i s-a făcut rău înainte de-a pierde controlul volanului

În autobuz se aflau 10 persoane, iar patru dintre ele au suferit răni serioase în urma impactului cu stâlpul și au fost transportate de urgență la spital, acolo unde au primit îngrijiri medicale. Polițiștii care anchetează acest caz au anunțat, după ce au cules primele informații, că șoferului i s-ar fi făcut rău în timp ce conducea, iar acest fapt a dus la pierderea controlului volanului, mai menționează sursa citată.

https://www.youtube.com/watch?v=j2I5PSlgn5I

Săptămâna trecută, la Sibiu, autobuz Tursib a ieșit de pe carosabil, pe malul râului Cibin, din Sibiu. Conform poliției, șoferului i s-a făcut rău la volan.

„Din primele cercetări efectuate se pare că șoferului i s-ar fi făcut rău la volan. În autobuz s-ar fi aflat în jur de 30 de pasageri. Fără probleme de trafic”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.