Un microbuz a luat foc pe stradă. Pasagerii au fost evacuați la timp

Un microbuz a luat foc pe stradă. Pasagerii au fost evacuați la timp

Un microbuz care transporta mai mulți pasageri a luat loc pe stradă, în județul Buzău. Pasagerii au intrat în panică. La fața locului a intervenit un echipaj ISU și o Ambulanță.

Un accident tragic a avut loc, vineri, 21 mai, în județul Buzău. Un microbuz cu mai mulți pasageri a luat foc, chiar în momentul în care a staționat pentru ca un muncitor să coboare din autoturism. La fața locului au intervenit pompierii și o salvare. Cauza accidentului nu este cunoscută, însă organele competente iau în calcul un scurt-circuit la rețeaua electrică a microbuzului sau o scurgere de combustibil.

Un microbuz care transporta pasageri a luat foc 

Un microbuz care se deplasa pe ruta DN 2B, în zona Şoseaua Pogonele, judeţul Buzău a luat foc în timp ce transporta mai mulți muncitori de la o fabrică din apropierea orașului spre destinație. În timp ce șoferul autoturismului a oprit microbuzul astfel încât unul dintre pasageri să coboare, a observat că, de la nivelul motorului au început să iasă flăcări.

Potrivit reprezentanților ISU Buzău, șoferul a declarat că "a oprit mașina ca să coboare cineva și chiar în acel moment au început să iasă flăcări de la motor".

Ne puteți urmări și pe Google News

Panică printre pasageri

Pasagerii au intrat în panică, însă au avut timp suficient ca să iasă din microbuz. Autoritățile nu au sesizat nicio victimă umană. Pagubele înregistrate au fost doar de factură materială.

La fața locului au intervenit autoritățile, în urma sesizării 112. Un echipaj ISU Buzău a intervenit cu o autospecială de stingere incendii și spumă. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și o salvare, însă nu a fost nevoie de intervenția echipajului medical.

Potrivit primelor informații ale autorităților, cauza incendiului nu este încă sigură, însă se ia în calcul un scurt-circuit la rețeaua electrică a microbuzului sau o scurgere de combustibil, notează Antena 3.

Un microbuz cu călători s-a răsturnat peste o femeie

O femeie din Maramureș a fost transportată de urgență la o unitate medicală din Baia Mare, după ce a fost victima unui accident. O maramureșeancă din localitatea Valea Chiorului a fost transportată de spitalul Județean Baia Mare de către un echipaj SMURD, după ce un autoturism s-a răsturnat peste ea. Un microbuz de călători s-a răsturnat peste o femeie în localitatea Valea Chiorului, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş.