VIDEO/ Andreea Bălan cere sfaturi stilistice la orice pas. Artista se chinuie să scape de titulatura de „prost îmbrăcată”

VIDEO/ Andreea Bălan cere sfaturi stilistice la orice pas. Artista se chinuie să scape de titulatura de „prost îmbrăcată”

Ani la rând, Andreea Bălan a fost țina stiliștilor, care i-au criticat intens felul de a se îmbrăca. Chiar dacă în ultimii ani a apelat la tot felul de profesioniști și a lucrat cu designeri renumiți, jurata de la „Te cunosc de undeva” nu a reușit să scape de titulatura de „cea mai prost îmbrăcată” artistă din România. Sătulă de toate aceste critici, Andreea are grijă ca, ori de câte ori, se întâlnește cu vreun profesionist, să-i ceară câteva sfaturi stilistice.

Asta s-a întâmplat zilele trecute când fotorepoterii EVZ au întâlnit-o într-un mall din Capitală, în compania Adinei Buzatu. Artista, care se afla la cumpărături, a întâlnit-o pe stilista care deține un magazin de haine în centrul comercial din zona de Nord, și a reținut-o preț de câteva minute. Chiar dacă Adina Buzatu lucrează în mod special cu bărbați, hainele pe care le comercializează fiind destinate în 80% publicului masculin, ori de câte ori vreo artistă i-a cerut sfatul, aceasta a fost deschisă și a împărtășit din cunoștințele ei. Îmbrăcată lejer, cu o fustă scurtă și o bluză în nuanță asemănătoare, cu siguranță Andreea Bălan ar fi fost taxată din nou de criticii vestimentari.

Ultima dată când artista a fost aspru criticată pentru modul în care alege să se îmbrace a fost în urmă cu o săptămână, când, Raluca Bădulescu, invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a punctat din nou că nu înțelege de ce Andreea Bălan nu reușește să-și găsească un stil vestimentar care să o pună în valoare. „Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta. Îi apreciez ca artiști, le apreciez munca, dar nu înțeleg eu ce nu înțeleg ei: hainele și stilul sun una, mai ales ei ca artiști ar trebui să fie foarte precupați de imagine și să apeleze la stiliștii care le pun în valoare personalitatea. Există și artiști perfecți, care îmi plac la nebuni, dar exemplele negative sunt mai multe. Și există damblaua asta de a-i copia pe cei de afară. Nu trebuie să mai copiem, ci să apeleze la stiliști, la sfaturi avizate și să înțeleagă să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei”, a povestit Raluca Bădulescu la Kanal D.

Ne puteți urmări și pe Google News