Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan, apariție spectaculoasă. Și-a lăsat fanii fără cuvinte
Andreea Bălan, apariție spectaculoasă. Și-a lăsat fanii fără cuvinte

Andreea Bălan, apariție spectaculoasă. Și-a lăsat fanii fără cuvinte

Andreea Bălan a strălucit la gala a 4-a de la Te Cunosc de Undeva 2020.

Andreea  Bălan a atras toată privirile prin ținuta ei spectaculoasă în cadrul show-ului difuzat sâmbătă seară, Te Cunosc de Undeva. Artista își încântă fanii la fiecare apariție prin hainele de bun gust pe care le poartă. Iar în gala cu numărul 4 a sezonului 15, Andreea Bălan a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă, uimind pe toată lumea.

Andreea Bălan are deja o carieră impresionantă în spate, la care se adaugă acum şi multe proiecte în televiziune și un vlog pe YouTube.
 Carieră de invidiat, rochie de invidiat

Cu cine se pupă craiul George Burcea?! Nu este nici Viviana Sposub, nici Andreea Bălan


Fosta componentă a trupei André, alături de Andreea Antonescu, a trăit în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă. Această copilărie mult mai agitată decât a altora a însemnat în schimb şi câştiguri financiare importante, care o fac acum pe Andreea Bălan să nu ducă grija zilei de mâine.

În prezent, onorariul pe care vedeta îl percepe pentru un concert sau un eveniment privat porneşte de la 4.000 de euro şi poate urca peste 17.000 pe vlogul său de pe You Tube unde postează aproape zilnic.Andreea Bălan locuieşte  într-o casă care ar valora o jumătate de milion de euro.  În plus, ea mai deţine două apartamente în valoare de aproape 200.000 de euro şi trei maşini luxoase.

Tinuta de vis a Andreei Bălan

Andreea Bălan este membră a juriului Te Cunosc de Undeva de câteva ediți a emisiunii care se difizeaza sâmbătă seară,. De dată această, Andreea Bălan, s-a remarcă cu o rochie bej din satin, care îi pune în evidență picioarele tonifiate.
Celebra și frumoasa jurată a purtat pe cap o fundă neagră de dimensiune mari. Seamăna perfect cu o balerină .

Emisiunea „Te Cunosc de Undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1 și pe Antena Play!, potrivit a1.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: