Adio, Felix. A murit un mare actor. O boală groaznică l-a răpus

Adio, Felix. A murit un mare actor. O boală groaznică l-a răpus

Actorul Felix Silla, cunoscut şi pentru rolul din show-ul TV Familia Addams, a murit vineri, după o luptă grea cu cancerul pancreatic.

Rolul lui Cousin Itt (n.r. – Vărul Itt) din show-ul TV original Familia Addams, din anii 1960, este cel care l-a ajutat să se facă şi mai cunoscut. Personajul său era renumit pentru că era complet acoperit de păr (din cauza căruia se vedea doar încălţămintea) şi vorbea mormăit.

Gil Gerard, partenerul lui Felix din vechea serie NBC „Buck Rogers in the 25th Century”, a fost cel care anunțat vestea tristă. Potrivit TMZ, Gil a spus că este trist să-și vadă prietenul pierzându-și lupta împotriva cancerului, dar se bucură că Felix nu mai suferă.

Într-un mesaj pe Twitter, Gerard a scris: „Felix a murit acum câteva ore și singurul lucru pe care îl pot extrage din moartea sa este că nu a mai suferit. Îmi va fi dor de el teribil, mai ales de timpul minunat pe care l-am avut la panourile noastre. Doar el îmi spunea să mă duc naibii.”

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe lângă Vărul Itt, Felix Silla a fost cunoscut şi pentru rolul robotului Twiki al lui Buck Rogers, dar şi pentru cel al unui și Ewok în „Star Wars: Episodul VI - Întoarcerea Jediului”. Felix a fost şi un cascador apreciat pentru abilitățile arătate într-o serie de filme foarte cunoscute.

Felix Silla

Felix a fost implicat în cascadoriile din producţiile „E.T. the Extra-Terrestrial”, „Batman Returns” şi „Poltergeist”. De asemenea, el a apărut în Planeta maimuțelor și Indiana Jones, dar și în Templul Doom.

Prietenul său Gerard a mai scris: „Cu inima grea vă spun că dragul meu prieten de peste patruzeci de ani, Felix Silla, moare de cancer pancreatic.

Am vorbit puţin cu el și familia lui noaptea trecută și mi-au spus că intră astăzi într-un centru de îngrijiri paliative. Rugăciuni.”

Felix s-a născut într-un sat mic din Italia, Roccacasale, la 11 ianuarie 1937, și s-a mutat în SUA în 1955. Când a ajuns în America, era un artist de circ bine instruit.

Abilitățile sale includeau călăria fără şa, exerciţiile la trapez și acrobaţiile, care l-au ajutat să pătrundă la Hollywood. Actorul era căsătorit de 55 de ani cu Sue, alături de care a avut doi copii, Bonnie și Michael, conform dailystar.co.uk.