Star-ul din „Indiana Jones” și „Star Wars” a provocat un nou incident aviatic, la un aeroport din Californiaa un aeroport din California. De această dată, Harrison Ford susține că nu a înțeles indicațiile pe care le-a primit de la turnul de control, dar acesta nu este la primul accident de acest gen. Acesta a declarat că a interpretat greșit indicațiile venite din turnul de control.

Conform presei din SUA, lui Ford i s-a transmis să amâne aterizarea, deoarece un alt avion se pregătea să decoleze. Avioanele se aflau la aproximativ 1.600 m (1.100 m) unul de celălalt pe aeroportul Hawthorne din Los Angeles. Chiar dacă cele două avioane nu au fost în pericol să se ciocnească, Harrison Ford şi-a cerut scuze, declarând că a înţeles că trebuie să elibereze pista. Star-ul și-a recunoscut greșeala și și-a cerut scuze, a spus reprezentantul său.

Ca urmare, licența de pilot a lui Ford ar putea fi suspendată și, deși a fost implicat în numerose accidente aviatice de-a lungul anilor, actorul nu vrea să renunțe la pasiunea sa. Ford se afla la bordul unui avion ușor Aviat Husky cu două locuri.