După eliminarea de la Survivor, Alexandra Stan a revenit la viața ei normală. Urmează un tratament cu laser pentru păr

După eliminarea de la Survivor, Alexandra Stan a revenit la viața ei normală. Urmează un tratament cu laser pentru păr

Artista Alexandra Stan a părăsit Survivor din republica Dominicană. Alexandra a dus dorul familiei și a vieții ei de dinainte. Acum artista își îngijește părul printr-un tratament laser.

Alexandra Stan are probleme cu părul? După eliminarea de la Survivor, emisiunea filmată în Republica Dominicană unde a stat câteva săptămâni bune, artista și-a reluat viața de dinainte de concursul unde a luptat pentru supraviețuire.

Dor de familie și de apropiați

În Republica Dominicană, Alexandra a dus dorul familiei, apropiaților, dar și a patului ei pufos de acasă. Acolo dormea pe podea, îi era dor de mâncarea “ca la mama acasă”, iar timp de vreo 2 luni alimentația ei de bază a fost nuca de cocos. Și nu numai. Odată ajunsă acasă, îndrăgita cântăreață s-a infipt în frigiderul ticsit cu mâncare, gustând din fiecare câte puțin, relatează Ciao.ro .

Alexandra face tratament cu laser

Alexandrei Stan i-a fost însă dor și de viața ei citadină. De saloanele și cliniile de înfrumusețare. Are Alexandra probleme cu părul? Se pare că artista face tratament cu laser.

Ne puteți urmări și pe Google News

Artistei i-a fost la fel de dor însă și de saloanele și clinicile de înfrumusețare de unde a absentat câteva săptămâni bune cât a fost la Survivor. În Republica Dominicană, Alexandra se spăla în mare, nu se farda  și nici nu-și făcea vreun tratament minune pentru ten sau pentru corp. Așadar, i-a fost extrem de dor și de clinicile pe care le frecventa și unde angajații o răsfățau așa cum trebuie.

De când s-a întors acasă și-a reluat activitățile. Alexandra Stan a inclus pe lista ei și o “activitate” nouă, am putea spune. Se pare că blondina are ceva probleme cu părul. Pe lângă tratamentele faciale pe care le face la o clinică renumită din Nordul Capitalei, a început și un tratament cu laser pentru creșterea părului.

Tratamentul cu laser pe care îl face artista este terapia în vindecarea rădăcinilor, întărirea firelor și regenerarea părului. Tehnica este non-invazivă, nu arde, nu doare și se adresează persoanelor, femei și bărbați. Tratamentul este recomandat pacienților care au fost diagnosticați cu alopacie areată, alopecie androgenică sau alopecie atipică.

Artista a început tratamentul cu laser după ce s-a întors de la Survivor

Alexandra Stan s-a filmat chiar în timp ce facea procedura pentru păr, după care a postat pe story pentru a le arăta fanilor ei.