Relu, fratele lui Florin Pastramă, trădat de iubită. A fugit în brațele afaceristului Stila Sarafu

Relu, fratele lui Florin Pastramă, trădat de iubită. A fugit în brațele afaceristului Stila Sarafu

Relu, fratele lui Florin Pastramă, a fost trădat de iubita care a fugit cu afaceristul Stila Sarafu. Iubitul este nimeni altul decât personajul principal în scandalul de pe Litoral.

”Cumnățica” lui Brigitte l-a părăsit pe fratele lui Florin Pastramă. Totul pentru povestea de iubire cu Stila Sarafu, nimeni altul decât fostul iubit al Vicăi Blochina. Și, se pare, relația ar dura de aproximativ jumătate de an, relatează CanCan .

Relu, fratele lui Florin Pastramă, a fost trădat de iubita care a fugit cu afaceristul Stila Sarafu. Iubitul este nimeni altul decât personajul principal în scandalul de pe Litoral. Atunci el a făcut show în public cu două femei pe care, de altfel, le cunoștea. Aceasta nu ar fi prima aventură a iubitei lui Relu, relația cu Stila începând, spun apropiații, de aprope șase luni.

Fratele lui Florin Pastramă a fost înșelat !

Simona Nechita dispărea de acasă, în luna ianuarie, în timp ce Relu a căutat-o, disperat, în tot Bucureștiul. Se pare că ea se afla cu Stila Sarafu. Acesta este un personaj exotic cunoscut în Constanța, dar care a apărut în rubricile de monden după relația pe care a avut-o cu Vica Blochina.

Două femei au depus plângere împotriva lui Stila Sarafu

Ulterior, Stila avea să fie implicat într-un mega-scandal, cu două femei care au și depus plângere împotiva lui.

Stila Sarafu a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, că era supărat pe ele că sunt bârfitoare. Acestea au vorbit pe la colțuri de relația pe care Stila o avea cu ”cumnățica” lui Brigitte.

”M-a înjurat și mi-a spus: ce te doare pe tine că o f… eu pe Pastramă? Pastramă fiind o fată din București pe care nu o cheamă Pastramă, o cheamă complet altfel. Este iubita unuia pe care l-ar chema… nu știu, Pastramă, ceva de genul ăsta. Că de ce Alexandra îl bârfește pe el. Că el ar fi avut o relație amoroasă cu o femeie măritată pe nume Pastramă sau ceva de genul… Eu nu aveam cum să știu despre această relație secretă pentru că eu cu acest Stila Sarafu nu am mai discutat din luna aprilie…”, a povestit una dintre cele două femei.