Descoperire de groază în Arad. Cadavrul unui copil dat dispărut a fost găsit

Descoperire de groază în Arad. Cadavrul unui copil dat dispărut a fost găsit

Cadavrul unui copil, aflat în stare avansată de descompunere, a fost descoperit, de un fermier, între localitățile Mișca și Vânători, județul Arad.

Descoperire de groază în Arad. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale de la Inspectoratul de Poliție a Județului Arad s-au deplasat de urgență la fața locului. Oamenii legii au confirmat faptul că a fost descoperit cadavrul copilului în vârstă de șapte ani care a dispărut în ianuarie 2021.

În locul indicat de persoana care a sunat la 112, oamenii legii au descoperit cadavrul unui copil, despre care se spune că ar fi dispărut, în cursul lunii ianuarie, în zona localității Mișca.

Din primele informații, cadavrul a fost găsit într-un desiș. La fața locului au ajuns și medicii legiști care au ajuns la concluzie șocantă. Copilul nu poate fi recunoscut decât cu ajutorul testelor ADN care se vor face ulterior. În aceste cazuri, cei care trebuie să ofere probe ADN sunt chiar părinții copilului mort, care vor fi confruntate cu probele ADN recoltate.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, la locul descoperirii cadavrului a ajuns și un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. La fața locului are loc o cercetate minuțioasă atât a a cadavrului și a urmelor vizibile de pe acesta, cât și a zonei unde a fost făcută descoperirea. Este foarte posibil ca anchetatorii să aibă de-a face cu o infracțiune de omor. Polițiștii nu exclud nicio ipoteză.

A fost căutat două săptămâni. Descoperire de groază în Arad

La începutul lunii ianuarie, în zona localității Mișca, a fost raportată dispariția unui copil de 7 ani. Acesta a fost căutat de zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, zi de zi, timp de o lună, însă nu a fost găsit. Încă nu a fost efectuată vreo legătură între găsirea acestui cadavru și dispariția copilului de 7 ani, în zona localității Mișca, în 9 ianuarie.

La momentul respectiv, localnicii și jandarmii din Arad au lansat o amplă căutare pentru găsirea copilului de șapte ani, care a dispărut fără urmă. Atunci, oficialii au spus că băiatul de șapte ani a plecat spre o stână, alături de alți copii, dar nu a mai ajuns acolo, după ce s-a rătăcit.

„Este o familie cu 13 copii, dar majoritatea sunt mari, unii deja au şi ei familie. Sunt oameni mai nevoiaşi. Încă nu e clar în ce împrejurări a plecat copilul singur de acasă, părinţii spun că a ieşit la joacă”, spunea la vremea respectivă primarul din Mișca, Tiberiu Haasz.

Căutările au continuat timp de două săptămâni, timp în care forțele de ordine au au verificat toate zonele, inclusiv cursurile de apă care traversează cele două localități.