Născut pe 1 Aprilie. Ce cadouri a primit Florin Cîțu din partea colegilor de coaliție

Născut pe 1 Aprilie. Ce cadouri a primit Florin Cîțu din partea colegilor de coaliție

Puțină lume știe... Premierul României este născut pe 1 Aprilie. Florin Cîțu a primit joi, de ziua sa de naștere, un cadou de la colegii din Guvern. „Am pus mână de la mână și am cumpărat trei stilouri cu care am compus culorile coaliției, am semnat o felicitare cu urări și gânduri adecvate momentului și i le-am înmânat sărbătoritului”, a dezvăluit Dan Barna.

Premierul României, Florin Cîțu, a primit joi, de ziua sa de naștere, un cadou de la colegii din Guvern. Vicepremierul Dan Barna a dezvăluit pe Facebook ce i-au cumpărat șefului Guvernului. Născut pe 1 Aprilie, prim-ministrul României a tratat cu umor situația în intervențiile de joi la televiziune, luna aprilie fiind cunoscută ca fiind luna păcălelilor. De altfel, Florin Cîțu a fost deosebit de activ și în această zi prin participarea la centenarul Institutului Cantacuzino, împreună cu președintele României, Klaus Johannis.

Felicitări și stilouri oferite de colegi

Referitor la cadourile primite de la colegi, acestea sunt de bun gust și de bun augur. „Am pus mână de la mână și am cumpărat trei stilouri cu care am compus culorile coaliției, am semnat o felicitare cu urări și gânduri adecvate momentului și i le-am înmânat sărbătoritului”, a scris Dan Barna, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul transmis de liderul UDMR, Dan Barna, a fost însoțit și de urări pentru premierul României, Florin Cîțu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Premierul își dorește  să putem să ne vaccinăm cu toții cât mai repede

Premierul României Florin Cîțu  a dezvăluit pentru Digi FM ce cadou își dorește cu adevărat.

„Doar un singur lucru îmi doresc astăzi, să putem să ne vaccinăm toți cât mai repede. Asta este ce vreau de la toată lumea, să se vaccineze pentru doar așa putem să ieșim din perioada asta. O să ieșim cu bine, o să vedeți că o să ieșim cu toții bine de aici”, a declarat prim-ministrul româniei,Florin Cîțu, la Digi FM.

Premierul României este nevoit să gestioneze o situație deloc de invidiat, în condițiile actuale ale pandemiei și ale unei economii a României care încearcă să reziste și să se reinventeze eventual ulterior. Deși coaliția de guvernare este încă solidă, există contestatari din exterior, iar protestele din ultimele zile șubrezesc oarecum autoritatea guvernamentală.