Crimă ingrozitoare la Arad. Şi-a ucis mama în bătaie apoi a sunat la 112

Crimă ingrozitoare la Arad. Şi-a ucis mama în bătaie apoi a sunat la 112 Sursa foto: Arhiva EVZ

Un bărbat din Arad şi-ar fi ucis mama în vârstă de 74 de ani.  Mama acestuia era plină de lovituri pe corp inclusiv o fractură la membru superior.

După ce a sunat la 112, bărbatul care şi-a mărturisit fapta, a fost reţinut de poliţie. Aşadar, un bărbat de 53 de ani din municipiul Arad a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-ar fi ucis mama.

Fiul criminal a fost cel care a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă după ce şi-a bătut mama

Bărbatul a sunat la 112 în dimineața zilei de marți pentru a apela o ambulanță deoarece, spunea el, că „că mama sa nu se simte bine”.  Femeia a murit cum mult înainte de a fi apelat 112,  așa încât au sunat la poliție, iar criminaliștii de la S.I.C. au contactat procurorul, care a deschis imediat un dosar pentru omor.

Arădeanul a fost ridicat de polițiști și este audiat în aceste momente, după ce și-a omorât mama, în vârstă de 74 de ani, în locuința acesteia de pe strada Bradului din cartierul arădean Grădiște.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bărbatul a lovit-o mortal cu un blat de lemn

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ramona Lungu, a declarat joi, că victima avea pe corp numeroase leziuni provocate de un corp contondent, inclusiv o fractură de membru superior.

Echipajul medical a sosit la adresa menţionată, dar pentru a constatat că victima era decedată.

“Loviturile primite de către victimă i-au provocat acesteia un şoc traumatic şi hemoragic, care au condus la deces”, a declarat Ramona Lungu.

Bărbatul este cercetat pentru omor şi violenţă în familie, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

În cursul zilei de mâine, el va fi propus judecătorului pentru arestare, iar astăzi va fi reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. Bărbatul și-ar fi ucis mama cu un blat de lemn cu care a lovit-o în repetate rânduri.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au constatat urmele nenumărate de violență pe care le prezenta corpul decedatei informează Agerpres.