Neomarxismul s-a îmbolnăvit de covid

Neomarxismul s-a îmbolnăvit de covid

Nu se închide țara. Asta este știrea oficializată ieri seară. Cât au încercat falangele progresiste din România pătrunse în Guvern și în administrațiile locale să impună un nou lockdown, nu au reușit. Râsul strangulat scăpat aseară de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, în drumul spre microfonul din sala de briefing de la Guvern de unde a rostit câteva vorbe împiedicate a exprimat ceva. Sunetul scârțâit al eșecului. Tentativele insistente ale lui, ale tuturor oficialilor USR-PLUS și ale susținătorilor lor din mass-media și din societate de a încuia o țară care parcă nu ar fi și a lor au fost retezate. 

Da, știu toți. Virusul chinezesc nu este încă programat să dispară. Pandemia încă rânjește. Dar poate fi combătută cu responsabilitate și de autorități și de oameni. Cu o economie care funcționează chiar așa lovită de blocajul care i-a fost impus brutal cu fix un an în urmă și cu o populație care vrea să rămână vie sunt mult mai multe șanse ca pandemia să fie stârpită. O țară nevolnică cu oameni psihozați de oracolii covidului, la fel de siniștrii ca pandemia, nu are forța să se lupte cu virusul mutant. 

Restricțiile stabilite ieri seară la Guvern sunt tolerabile. Important este că am rămas liberi. Parțial, dar liberi. Nu am mai fost încuiați în case iar economia nu a mai fost din nou pusă la pământ așa cum și-au dorit unii.

În ce lume am ajuns să trăim! Să tolerăm restricții deși libertatea este valoarea supremă a oricărei societăți normale. Logica și bunul simț al oamenilor mai au încă rezistența de a accepta temporar restricții. Dar doar dacă și acestea își păstrează niște limite. Mișcările ne sunt în continuare restrânse, programele orare stabilite ne aduc aminte de interdicțiile sinistre din ultimii ani ai comunismului dar continuăm să ieșim din case la joburi, la plimbări, la întâlniri cu prietenii. Continuăm să ne păstrăm iar alții să își recupereze din mers, logica cugetului. Mintea. Asta nu va fi niciodată supusă. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Dar să înțeleagă autoritățile. Nu ne mai aflăm în filmul în care i se dă însetatului câte o picătură de apă ca să supraviețuiască. Departe de această idee! Coșmarul trăit cu un an în urmă când totul a înghețat, când o mașină care trecea pe bulevard era o expresie uriașă de viață, nu se uită. Cum nu se uită nici acea noapte a Învierii când în bezna mută datorată izolării forțate în case a oamenilor au apărut aproape brusc pe la toate ferestrele locuințelor, luminițele lumânărilor. Iar la miezul nopții surzenia nefirească a fost spartă de voci. Vocile oamenilor ieșiți la geamuri care au început să cânte “Hristos a Înviat!” 

Dincolo de măreția evenimentului creștinesc, acea noapte a fost o manifestare de solidarizare nemaiîntâlnită a credincioșilor cu ateii, a copiilor cu părinții și cu bunicii, a necunoscuților, unii cu alții. Și în comunismul sinistru oamenii se puteau duce la biserică de Înviere. Anul trecut, a fost interzis. Nu este sănătos pentru o societate normală să mai treacă printr-o astfel de  trăire. 

Reversul medaliei. În mod de-a dreptul tragicomic, lunile din urmă au parafat îmbolnăvirea neomarxismului cu covid. Și acasă, în România, și în Europa și prin alte zări. Panarama de pandemie care a fost prăvălită peste lume cu un an și trei luni în urmă și care a adus un profit politic noii stângi globaliste de pretutindeni, lovește acum în beneficiari. 

Acasă, progresiștii s-au auto-lovit. Acțiunile din ultimile săptămâni ale miniștrilor, primarilor, prefecților, parlamentarilor USR-PLUS de a impune lockdown și de a promova apocalipsa covid dacă nu se închide țara a suprasaturat răbdarea oamenilor. Festivalul de umor negru din județul Timiș a amprentat pentru toți românii ce înseamnă neomarxiștii. Contrele dintre președintele Consiliului Județean Timiș, liberalul Alin Nica și primarul userist Dominic Fritz al Timișoarei au încălzit scena. 

Nica s-a opus unei carantinări dure a județului reclamând uciderea economiei în timp de Fritz a votat pentru închiderea Timișoarei. Meci câștigat aparent de Fritz care, complet surd la pulsul orașului, a crezut că a marcat. Ba, mai mult. După ce a carantinat orașul, Fritz a cerut ca și alte mari orașe să fie închise. 

Pe scenă a năvălit și consiliera locală a USR din Timișoara, Ana Munteanu. O actriță anonimă devenită peste noapte o vedetă trecătoare. Cu nume nou de scenă, Ana Munteanu-Pauker, după numele odioasei bolșevice venită în România pe tancurile sovietice. Nume atașat și după ce a apărut pe social-media o imagine cu ea îmbrăcată în tricou cu portretul realei Ana Pauker încoronată cu mesajul “Death chiaburs”.

Montată de prefectul USR al județului, Zoltan Nemeth din interes cu caracter penal  și animată de o credință fanatică în activismul civic de tip marxist, Ana Munteanu a organizat un flagrant cu clienți falși montat împotriva unui patron din zona HORECA. Flagrant filmat și transmis live pe FB la care a chemat și un jandarm să o susțină. Exaltată, a năvălit în restaurant pentru a-l înfiera proletar pe patron pentru că ar încălca preceptele sfinte ale covidului prin faptul că primește clienți. Eșec. Acesta era plecat în concediu. În străinătate!  Curat chiabur. Luptă de clasă ca în anii ’50 a prăvălit consiliera USR pe capul patronului.

Ghinion total pentru Ana Pauker de Timișoara! Clienții localului erau cazați la hotel și aveau legal dreptul să mănânce în restaurant, „actorii” flagrantului au plecat fără să plătească ce consumaseră, jandarmul nu avea ce căuta acolo și nici nu a amendat patronul din lipsă de probe. Actrița useristă s-a ales însă cu oprobiul dur al marii majorități a timișorenilor dar și a românilor din țară. „Turnătoare securistă” și „marxistă” sunt expresiile cele mai pașnice pe care le-a încasat consiliera USR. 

Curajoși foc, liderii locali ai USR din Timiș încearcă acum să se debaraseze de ea. Nici ei nu au înțeles nimic. Oamenii nu o contestă doar pe tânăra “marxistă și securistă” ci pe toți progresiștii. Și din Timiș și din țară. Iar împotriva primarului Fritz, grupuri de timișoreni au demarat o strângerere de semnături pentru a-l demite prin referendum.

Spectacolul din București susținut de greii progresiști este extrapolat, ca întotdeauna, la nivel național. Asezonat acum și cu bâlciul marxist de la Timișoara venit ca bonus. Încercările repetate ale lui Vlad Voiculescu flancat de Dan Barna și de prefectul USR din Capitală, Alin Stoica, de a impune lockdown național a sufocat pe toată lumea: pe șeful statului, premier, miniștrii PNL și UDMR dar mai ales pe oameni. Oameni care ies în stradă de câteva săptămâni pentru a protesta împotriva restricțiilor cauzate de pademie și la București, și la Cluj, Timișoara, Oradea, Brașov, Iași, Galați și alte zone.

Intenția progresiștilor de a închide Bucureștiul și, în perspectivă, țara, a eșuat aseară. Dar atitudinile arogante, insistente, lipsite complet de empatie față de public au agravat declinul care se înregistra deja în contul celor de la USR-PLUS. Un cumul de factori printre care harța permanentă pe care o întrețin în guvernare și lipsa oricărei performanțe în activitatea ministerială pe care o desfășoară îi grevează serios pe neomarxiștii români. Cu toată susținerea pe care o au aceștia din partea mass-media angajate alături de ei în presingul psihic continuu în capul oamenilor pe tema pandemiei cu note tot mai alarmiste, marca funestă covid s-a lipit zdravăn de sigla USR-PLUS.

Până și cancelarul Angela Merkel, cea care controla autoritar cu puțin timp în urmă toată Europa se clatină din cauza covid. E incredibil cum în loc să gestioneze pandemia din Germania, Merkel, obsedată ca și progresiștii români să îngrozească populația cu coșmarul covid, a scăpat hățurile din mâini. 

Țara noastră stă mai bine decât Germania în combaterea bolii!  Surdă la ea acasă precum cei de la USR-PLUS în România, Merkel a impus nemților cu cinci zile în urmă un lockdown dur în care a inclus și sărbătorirea Paștelui. Nu a văzut și nu a auzit că zeci de mii de germani ies frecvent în stradă să protesteze împotriva restricțiilor. I-au trebuit încă două zile să realizeze că Germania fierbe. ”Este greșeala mea și cer iertare populației” a spus spășită Merkel anunțând că renunță să mai închidă toate magazinele, inclusiv cele alimentare în perioada sărbătorilor și că îi lasă pe oameni să-și petreacă în liniște Paștele.

Europa fierbe de câteva luni. Germania, Croaţia, Serbia, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Elveţia, Austria, Bulgaria, Polonia, Franța, Finlanda la care s-a asociat recent și România sunt țările în care zeci de mii de oameni protestează împotriva restricţiilor şi a obligativității vaccinării anti-Covid. Deși nu toate acestea au conduceri progresiste, curentul neomarxist s-a impregnat în atitudinile autorităților. Caz Angela Merkel care din mare lider creștin-democrat s-a transformat de câțiva ani în aplicantă a politicilor progresiste.

Până la urmă, lumea începe să se vindece încet, încet de covid. Și să se întoarcă la normalitate. Dar imaginea sinistră a virusului chinezesc s-a impregnat solid de curentul neomarxist care l-a împins până la sufocare în sufletul și mințile oamenilor de pretutindeni. Treaba lor dacă se mai vindecă. Ei între ei. Noi ne pregătim să ieșim din zodia covid.

 

Suntem vii și suntem liberi

Nu suntem numere, suntem liberi, sunt atât de vii https://Versuri.ro/w/zr97 Şi ziua în care renunţăm este ziua în care murim

Goodbye To Gravity https://Versuri.ro/w/zr97

Preşedintele american Joe Biden a declarat joi, în prima sa conferinţă de presă de la preluarea mandatului, că se aşteaptă să candideze pentru realegerea în funcţie în 2024, notează news.ro.

„Planul meu este să candidez pentru realegere. Aceasta este aşteptarea mea”, a spus el.