Ciolacu lansează artileria grea. Voiculescu i-a șantajat pe Orban și Iohannis

Ciolacu lansează artileria grea. Voiculescu i-a șantajat pe Orban și Iohannis

Marcel Ciolacu l-a somat pe ministrul Vlad Voiculescu să facă publice toate informațiile pe care le deține despre scandalul momentului, datele pandemiei.

Liderul PSD l-a atacat pe Vlad Voiculescu în scandalul datelor pandemiei. Altfel este complice la infracțiune, a completat social-democratul, citat de Antena 3. Măsluirea datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului, susține Marcel Ciolacu.

Totodată,  Ciolacu consideră că Voiculescu i-a șantajat, prin declarațiile sale, pe președintele Klaus Iohannis, respectiv președintele PNL Ludovic Orban.

”Au manipulat aceste date ca să țină alegerile generale, pe care oricum le-au și pierdut”

”Noi de un an de zile spunem că aceste date sunt măsluite și făcute în așa fel încât să ajute guvernul Orban să-și așeze alegerile. De un an de zile spunem că este o manipulare ordinară ce a făcut guvernul Orban. (...) Au manipulat aceste date ca să țină alegerile generale, pe care oricum le-au și pierdut”, a declarat politicianul, miercuri seară, la România TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vlad Voiculescu a aflat că va fi schimbat. Ce a postat el este un șantaj”

”Domnul Vlad Voiculescu n-a ieșit că i s-a năzărit lui, ci a aflat că va fi schimbat și ce a postat el este un șantaj, pentru că dacă îl schimbă vine cu date despre infracțiunea de atentat la siguranța statului român comisă de Ludovic Orban și Klaus Iohannis. Mai rău decât să restrângi drepturi și libertăți prin manipulare, așa ceva nu a făcut nimeni. Deja trebuie ca Ministerul Public să se sesizeze”, a mai spus Ciolacu.

Liderul PSD a precizat că vrea comisie de anchetă pentru cifrele Covid "măsluite": ”Să scoată la lumină toată golănia liberală”.

Iohannis: "Nu a măsluit nimeni datele nici înainte, nici după alegeri, nici acum. Cred că a fost o expresie nefericită"

Miercuri, președintele Iohannis a lansat un atac voalat la adresa ministrului Sănătății. Reacția președintelui a venit după ce Vlad Voiculescu a acuzat "felul inovativ" și “artificiile” făcute înainte de alegeri privind calcularea cifrelor oficiale ale pandemiei.

"Nu a măsluit nimeni datele nici înainte, nici după alegeri, nici acum. Cred că a fost o expresie nefericită. Formulele de calcul sunt însă diferite. Ministrul Tătaru a găsit potrivită o anumită formulă, acum ministrul Voiculescu a dorit să modifice oarecum formula. Vorbim despre două formule ușor diferite, în niciun caz nu a măsluit cineva datele. Ele au fost corecte. Nu cred că aceste discuții teoretice pe formulă opresc pandemia sau alină suferința vreunui pacient. Ar fi extrem de important să ne implicăm acolo unde e nevoie, să creștem numărul de paturi de la ATI, să-i motivăm pe medici, să fim mai proactivi. Cred că acestea sunt prioritățile momentului și nu comparații teoretice între formule de calcul", a declarat președintele.

Citește și Mirel Curea demontează afirmațiile ministrului Vlad Voiculescu și prezintă dovada. Ați înțeles ce scrie în el?