Mirela Vaida a cedat în fața camerelor TV. Coșmarul continuă pentru prezentatoarea TV

Mirela Vaida a cedat în fața camerelor TV. Coșmarul continuă pentru prezentatoarea TV

Mirela Vaida a depus plângere la poliție, după evenimentul ce-a avut loc, vineri, în direct, timpul emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, a mers la poliție și a depus plângere. După ce a fost atacată în direct. Evenimentul s-a petrecut, vineri, în timpul showului difuzat de Antena 1. Atunci când o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat o piatră spre Mirela Vaida. Astăzi, vedeta TV a mers la poliție pentru a depune plângere pentru tentativă de omor.

Mirela Vaida, cu lacrimi în ochi după ce a depus plângere

„Dosarul va ajunge la procurori și vor face ei încadrarea. Vreau să le mulțumesc celor de la Secția 4 că au fost înțelegători și cooperanți.

„Am retrăit acele momente. Sunt încă în stare de șoc. Într-o ora și jumătate va trebui să întru în direct. E un cumul de infracțiuni. Sunt foarte multe. Ne-am uitat pe niște imagini. Astăzi la emisiune colegii mei au cerut imagini de la o spălătorie auto de vis-a-vis. Vom vedea firul acesta al femeii.

Ne puteți urmări și pe Google News

O femeie care a fost externată de la Spitalul Obregia cu probleme reale legate de psihic poate ști cum se intră pe o ușa leterală pe care numai colegii o pot ști. Mai mult decât atât, femeia a așteptat momentul în care eu să întru în platou și atunci a intrat. Fix când intra emisiunea în direct. Eu risc să devin un pic paranoică după starea de șoc în care mă aflu.” A declarat Mirela Vaida, luni.

„Nu am nicio legătură cu femeia”

Prezentatoarea de la Acces Direct s-a plâns și din cauza amenințărilor pe care le primește pe internet. „N-am mai fost niciodată să depun și plângere. N-am mai trecut niciodată prin așa ceva. Am zis c-o să fiu puternică dar…Cred că emisiunea de astăzi va fi grea pentru mine. Mi-au zis colegii că avem imagini de pe camerele de luat vederi. Și cred că va fi destul de greu să o duc.

„Nu am nicio legătură cu femeia. Nu știu cum a ajuns acolo. Nu știu cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo, la ora la care începe emisiunea, să știe intrarea, să știe traiectoria. Eu cred că poate a acționat la pont. Nu știu cine ar fi putut-o trimite. Se putea întâmpla lucrul asta noaptea, în parcare, la intrarea din spate.” A mai afirmat Mirela Vaida.