Lazio e gata să-i ofere o nouă prelungire a contractului lui Radu Ştefan

Lazio e gata să-i ofere o nouă prelungire a contractului lui Radu Ştefan

Italienii au fost nevoiţi să se recunoască înfrânţi şi în cea de-a doua manşă a dublei cu Bayern Munchen (1 - 2), însă Radu Ştefan a primit veşti bune după încheierea acestei partide.

Lazio e gata să-i ofere o nouă prelungire a contracului lui Radu Ştefan.

Titularizat de antrenorul principal al lazialilor, Simone Inzaghi, în deplasarea de ieri seară, de pe „Allianz Arena”, Radu Ştefan a atins un nou record de apariţii în tricoul „celeştilor”. Experimentatul fundaş lateral român a bifat cel de-al patrusutelea meci pentru gruparea de pe „Stadio Olimpico” şi s-a apropiat la o singură partidă de a egala recordul all - time de selecţii deţinut de Giuseppe Favalli.

Chiar dacă nu a putut opri un nou eşec suferit de italieni în faţa nemţilor, Radu Ştefan i-a convins pe cei din conducerea clubului roman că merită să îşi continue aventura de la gruparea de pe „Stadio Olimpico”. Patronul formaţiei din capitala Italiei, Claudio Lotito, e gata, potrivit presei din Cizmă, să-l recompenseze pe internaţionalul român cu un nou contract.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Conducerea celor de la Lazio Roma i-ar putea oferi, în curând, un cadou lui Radu Ştefan. Claudio Lotito vrea să-i propună jucătorului din România o prelungire a contractului cu încă un an de zile” au titrat jurnaliştii de la publicaţia Cittaceleste.

Revenirea românului, lăudată de italieni. Lazio e gata să-i ofere o nouă prelungire a contractului lui Radu Ştefan

După ce a fost ţinut pe tuşă mai mult de o lună de zile, din cauza unei hernii inghinale, care a şi necesitat, până la urmă, a fi operată, Radu Ştefan şi-a făcut, din nou, loc în primul unsprezece al lui Lazio. Apărătorul în vârstă de 34 de ani a prins echipa de start a „capitolinilor” în ultima etapă din Serie A, cu modesta Crotone şi a fost, de asemenea, aruncat pe teren, încă din primul minut, în cea de-a doua manşă a dublei cu deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, Bayern Munchen.

Italienii au lăudat revenirea pe gazon a fotbalistului născut la Bucureşti şi au remarcat contribuţia mare a acestuia la victoria înregistrată de atacantul Ciro Immobile şi compania în disputa cu Crotone. „Radu Ştefan s-a întors pe gazon şi a creat imediat panică în defensivele adverse” au mai scris cei de la cittaceleste.it.