Valuri de crime în masă în SUA. Măcel în Georgia în urma a trei atacuri armate

Valuri de crime în masă în SUA. Măcel în Georgia în urma a trei atacuri armate Sursa: arhiva EVZ

Trei incidente armate au avut loc în SUA, în statul Georgia. În urma acestora, cel puțin opt persoane și-au pierdut viața.

Marți, cel puțin opt persoane și-au pierdut viața în urma a trei atacuri armate care au avut loc în SUA, în statul Georgia. Focurile de armă au fost trase la niște saloane de masaj din Atlanta și dintr-un oraș din apropiere.

Mass-media americane transmit că pentru moment nu a fost stabilită o legătură între incidente, transmite AFP.

Un prim incident soldat cu patru morţi şi doi răniţi a avut loc marţi după-amiază într-un salon de masaj la aproape 50 de kilometri de Atlanta, cel mai mare oraş din statul Georgia, în sud-estul Statelor Unite, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie din comitatul Cherokee, preluat de de cotidianul Atlanta Journal-Constitution.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trei atacuri armate au avut loc în SUA, în statul Georgia

Alte două incidente petrecute mai târziu în cursul după-amiezei de marţi s-au soldat cu patru morţi în două saloane de masaj învecinate din Atlanta, a raportat CNN citând poliţia locală. Cele patru victime sunt femei, despre care se bănuieşte că ar fi de origine asiatică.

Un suspect în vârstă de 21 de ani a fost arestat marţi seară, la peste 240 km sud de Atlanta, relatează Atlanta Journal-Constitution.

Un atac similar a avut loc în urmă cu o lună în Louisiana

Un incident similar a avut loc în lună cu o lună, într-un magazin de arme din Louisiana. În urma atacului, trei persoane au fost ucise iar alte două au suferit răni grave.

Incidentul s-a produs în orașul Metairie, situat la doar câțiva kilometri de New Orleans. Atacatorul a împușcat două persoane în magazin. Cele două persoane împușcate au decedat la fața locului. Alte două persoane au fost rănite în afara magazinului, dar au scăpat cu viață.

A treia persoană ucisă a fost chiar atacatorul. Motivul atacului nu este cunoscut deocamdată.

CITEȘTE ȘI SUA s-au pregătit să declanșeze iadul pentru Iran