J.Lo nu poate să uite acest episod. Ce i-a făcut logodnicul e incalificabil

J.Lo nu poate să uite acest episod. Ce i-a făcut logodnicul e incalificabil

Așa-zisa rupere a logodnei dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez e disecată și pusă la microscop zilele acestea. Dincolo de părerile pro și contra, mai sunt voci care pun paie pe foc, amintindu-și fapte care s-au petrecut exact în zilele ce au precedat scena cererii în căsătorie ruptă din cel mai romantic film de dragoste.

Se pare că A-Rod își trimitea mesaje „picante” cu altcineva cu numai câteva zile înainte să o ceară de soție, iar J.Lo nu poate să uite acest episod. Și e la fel de grav pentru că, la momentul acela, cei doi erau deja într-o relație de doi ani. Informațiile vin de la o fostă Playmate, ea fiind chiar destinatara mesajelor transmise de fostul jucător de baseball.

Modelul Zoe Gregory, acum în vârstă de 46 de ani, spune că bărbatul i-a trimis chiar și o fotografie cu „dotarea” sa, alături de un text prin care cerea nume de „fete distractive pentru el”, potrivit ziarului The Sun.

J.Lo nu poate să uite acest episod

A-Rod, acum în vârstă de 45 de ani, ar fi încercat să seducă modelul cu complimente. Și i-ar fi cerut „videoclipuri obraznice”, dar și o întâlnire cu un al treilea partener, în San Francisco.

Ne puteți urmări și pe Google News

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.