Războiul dintre cântăreață și „diva națională”. Claudia Pătrășcanu a atacat-o pe Bianca Drăgușanu

Războiul dintre cântăreață și „diva națională”. Claudia Pătrășcanu a atacat-o pe Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu nu poate suporta ideea că fostul soț, Gabi Bădălău, a ajuns în brațele celebrei „dive” Bianca Drăgușanu.

Războiul dintre cântăreață și „diva națională”. Iar pentru asta, cântăreața a lansat din nou un atac în direcția fostei soții a lui Alex Bode, arestat și cercetat pentru proxenetism.

De curând, Pătrășcanu a trimis din nou o săgeată spre Bianca, pe care nu o poate ierta că s-a încurcat cu Gabi Bădălău. De curând, fiind invitată la o emisiune de cancan, Claudia Pătrășcanu a fost nemiloasă cu Bianca Drăgușanu. Pusă în fața unui test cu întrebări, cântăreața a catalogat-o pe diva Drăgușanu, ca fiind ”desfrânată, exemplu negativ și falsă”. În plus, Pătrășcanu a mai spus despre rivala ei că este ”ieftină”.

Atacul a continuat și pe direcția Gabi Bădălău, despre care a spus că este ”ieftin”. Claudia Pătrășcanu a făcut și o serie de dezvăluiri din viața fostului sot.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mi-a zis că a fost cu Diana Munteanu și Daniela Crudu. Cu Crudu a continuat și după ce a fost cu mine, dar și în timpul căsniciei. Și a mai fost și Cristina Bădănoiu, ultima lui amantă. El venea și-mi spunea chiar în timpul căsniciei că a fost cu ele”, a mai spus Claudia, în emisiunea lui Măruță.

Bianca contraatacă. Războiul dintre cântăreață și divă națională

Celebra divă nu a stat cu mâinile în sân în fața acestui atac și a decis să riposteze. A spus despre Claudia Pătrășcanu că este depresivă, trăiește în sărăcie și este plină de frustrare.

„Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Şi asta chiar dacă a fost pandemie. Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu sau îi fac cadou niște bani. Are o anumită vârstă şi nu ştie decât să îşi facă copiii şi familia de ruşine. Se vede că e slabă şi cu sufletul, şi cu portofelul. Îi plătesc şi un psihiatru, dacă vrea. Este foarte urât ce face”, a spus Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.ro.

Sărăcia și bogația

După emisiunea de la PRO TV și după replica Biancăi Drăgușanu, Claudia a ripostat din nou, vizibil deranjată de faptul că a fost făcută săracă.

„Unele după anumite sume de bani primite, devin moraliste. Mai bine sărac, dar curat”, a scris Claudia Pătrășcanu.

Replica divei naționale nu s-a lăsat prea mult așteptată: „Decât săracă și proastă, mai bine realizată și fericită”.