Chinezii „fabrică” un om nou. Înspăimântătoare experimente genetice

Chinezii „fabrică” un om nou. Înspăimântătoare experimente genetice

Dacă Dumnezeu nu există, atunci totul e permis. Regimul ateu de la Beijing finanțeazî exterimente genetice bolnave ca să obțină super-soldați.

Chinezii "fabrică" un om nou". Progresul tehnologic și lipsa oricăror scrupule nu fac casă bună într-un regim comunist. Exemplele sunt nenumărate,  Bing Su, genetician chinez la Institutul Zoologic de stat din Kunming, a implantat recent unei maimuțe gena MCPH1. Aceasă genă este "responsabilă" de dezvoltarea creierul uman.

Roboții lui Putin, gata de invazie. În aer, pe apă sau uscat…

Experimentul ar putea face ca inteligența acelui animal să se apropie mai degrabă de cea a omului decât de a celorlalte primate. Următoarele experimente al lui Su vor consta în introducerea în maimuțe a genei SRGAP2C, legată de inteligența umană. De asemenea,  și a genei FOXP2, responsabilă pentru abilitățile ling

Chinezii "fabrică" un om nou.

Și mai înricoșătoare sunt experimentele care vizează îmbunătățirea omului, „Dezvoltarea biotehnologiei în China se îndreaptă într-o direcție cu adevărat macabră”, scrie Brandon Weichert într-un articol postat pe site-ul American Greatness.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-o societate comunistă care are ambiții uriașe, cercetătorii nu au nici limite. nici scrpule. Experimentează orice Ce se întâmplă când amesteci ADN-ul de porc și de maimuță? Cum ar fi să creștem organe umane în animale? Știința poate orice, așadar de ce nu?

Chinezii "fabrică" un om nou. Vor să obțină supremația biologică

Înfruntarea cu Statele Unite i-a făcut pe chinezi să se gândească și la aplicațiile militare ale ingineriei genetice. Informațiile americane arată că China a efectuat teste umane asupra membrilor Armatei Populare de Eliberare. Scopul este de a dezvolta soldați cu capacități biologic îmbunătățite. Cel puțin asta susține John Ratcliffe în Wall Street Journal. Articolul este intitulat „China Este amenințarea securității naționale nr. 1. "

Nu este clar cât de departe au ajuns cercetătorii militari chinezi. Ei pledează pentru "editarea" genei CRISPR. Scopul este de a  spori capacitățile umane, Comisia Militară Centrală a Partidului Comunist „susține cercetarea.

Israelul se pregătește să atace Iranul?! Mișcări suspecte la vârful armatei

Armata Populară de Eliberare a făcut tot posibilul pentru editarea genelor umane. nToate aceste preocupări sunt menite să ducă la „dominația biologică” a Chinei.

Este clar că Partidul Comunist se gândește la mai mult decât să producă soldați îmbunătățiți din punct de vedere bioogică. Un cercetător chinez este singurul de până acum care a modificat genele embrionilor umani.

El Jiankui, în timp ce se afla la Universitatea de Știință și Tehnologie din Sud din Shenzhen, a folosit instrumentul CRISPR-Cas9 pentru a elimina gena CCR5. Scoăil său?  Să oere noilor născuți imunitate la HIV. Experimentul a avut loc acum câțiva ani. Seamănă destul de mult cu programul de eugenie al celui de-al Treilea Reich, evident cu mijloace științifice mult mai sofisticate,

China este în curs de a crea „comunistul perfect”, susâine autorul „Winning Space”. „China este condusă de un regim care crede în perfectibilitatea omenirii. Odată cu apariția cercetărilor genetice și biotehnologice moderne, planificatorii centrali ai Chinei au acum posibilitatea de a perfecționa omul în conformitate cu agenda lor politică”.

Descoperire crucială a savanților maghiari. Istoria României se va rescrie

Oamenii de știință chinezi sunt deja pe drumul „dopajului genetic” pentru a face generațiile viitoare mai inteligente și mai inovatoare decât cele din țările care refuză să îmbrățișeze aceste metode controversate. „Ceea ce se întâmplă în China este convergența tehnologiei avansate cu bio-științele de ultimă generație, capabile să modifice în mod fundamental toată viața de pe această planetă în funcție de capriciile regimului  comunist”.

Chinezii "fabrică" un om nou.  Franța intră și ea în joc

Din păcate, progresele Chinei sunt pe cale să declanșeze o cursă internațională.  Guvernul francez tocmai și-a dat aprobarea pentru soldații îmbunătățiți. "Trebuie să fim clari, nu toată lumea are aceleași scrupule ca noi și trebuie să ne pregătim pentru un astfel de viitor", a declarat ministrul francez pentru forțele armate Florence Parly.