Programul României la Rugby Europe Championship

Programul României la Rugby Europe Championship

Naţionala de rugby a României va disputa două meciuri acasă şi trei în deplasare în sezonul 2021 al Rugby Europe Championship, informează FRR pe site-ul oficial.

Programul României la Rugby Europe Championship. „Rugby Europe a anunţat astăzi (vineri - n.r.) calendarul competiţional pentru ediţia 2021 a Rugby Europe Championship, care va consemna şi debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din Franţa pentru zona europeană.

Primele două clasate în ierarhia cumulată a competiţiei 2021-2022 se vor califica direct la Cupa Mondială, în timp ce ocupanta locului 3 va merge la turneul final de recalificare. 'Stejarii' vor debuta în competiţie în primul weekend din luna martie, într-un meci din deplasare, cu Rusia. De altfel, România va disputa două partide pe teren propriu, cu Spania şi câştigătoarea barajului dintre Belgia şi Olanda, şi trei partide în deplasare, cu Rusia, Portugalia şi Georgia'', scrie FRR.

Programul României la Rugby Europe Championship

Competiţia va începe în luna martie cu un program diferit faţă de alte ediţii, din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, meciul de baraj dintre ultima clasată în ediţia 2020 a Championship, Belgia, şi câştigătoarea Trophy, Olanda, se va putea disputa până pe 13 iunie, câştigătoarea urmând să joace partidele din această ediţie în lunile iulie şi noiembrie.

Calendarul Rugby Europe Championship 2021 este: 6-7 martie Rusia - România Portugalia - Georgia

13-14 martie Portugalia - România Spania - Georgia

20-21 martie Rusia - Georgia România - Spania

27-28 martie Georgia - România Portugalia - Spania

26-27 iulie Georgia - Belgia /Olanda

3-4 iulie Spania - Rusia România - Belgia/Olanda

10-11 iulie Belgia/Olanda - Portugalia

17-18 iulie Belgia/Olanda - Spania Rusia - Portugalia

6-7 noiembrie Belgia/Olanda - Rusia.

Ne puteți urmări și pe Google News