Bărbatul care a agresat doi copii la Hunedoara avea antecedente violente. „Nu-i prima dată”

Bărbatul care a agresat doi copii la Hunedoara avea antecedente violente. „Nu-i prima dată”

Bărbatul care a agresat doi minori în Hunedoara avea un comportament violent, după cum a afirmat mama tânărului aflat în spital.

Bărbatul care a agresat doi copii în Hunedoara a fost reținut, ieri, pentru 30 de zile. Mandatul de reținere a fost prelungit la cererea procurorilor, după ce agresorul fusese reținut pentru 24 de ore. Agresorul este concubinul mătușii copilului care se află internat la secția de neurochirugie. După ce medicii au descoperit că a suferit un traumatism extrem de grav la cap. Mama băiatului spune că bărbatul a mai avut un comportament violent și în trecut.

„L-am înrebat pe copil ce-l doare. A zis că spatele și nu-și aduce aminte nimic. A venit bătut... am zis, hai, că l-a lovit, nu am avut treabă cu el, i-am zis nu mai lovi copiii mei, dar acum s-a ajuns prea departe. Nu-i prima dată”. A mărturisit femeia conform Antena 3.

Bărbatul care a agresat doi copii la Hunedoara mai avea antecedente violente. Este dispus să consulte un psihiatru, din cauza problemelor

Agresorul a afirmat că regretă actul de violență asupra copiilor de 13, respectiv 7 ani. El a precizat că este dispus că consulte un psihiatru, pentru că are probleme cu gestionarea emoțiilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

„A spus că era furios pentru că băiatul de 13 ani l-a lovit pe copilul lui destul de violent. A mai spus că sub imperiul furiei şi-a pierdut cumpătul. Erau nişte conflicte mai vechi între cei doi copii”. A dezvăluit o sursă din anchetă pentru ziare.com.

A fost făcută publică și identitatea bărbatului care a șocat o țară întreagă după actul de violență. El este Alexandru Cobzaru, în vârstă de 29 de ani. A crescut într-o familie săracă. Își câștigă existența lucrând ca muncitor în cadrul Primăriei Hunedoara. Copilul cu care era în parc este al concubinei sale dintr-o relaţie anterioară. El mai are un copil şi încă unul ce se va naște în curând. Concubina sa este însărcinată. Violența lui Cobzaru a fost aspru criticată pe rețelele de socializare, după apariția imaginilor.