Cel mai rapid gol din campionat. UTA Arad - Academica Clinceni, 3-0

Cel mai rapid gol din campionat. UTA Arad - Academica Clinceni, 3-0

Cel mai rapid gol din campionat. UTA Arad a învins Academica Clinceni cu scorul de 3-0 (1-0), joi, în deplasare, în etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

Cei de la UTA au deschis scorul după doar 27 de secunde. Liviu Antal a marcat astfel primul său gol în culorile echipei arădene.

Cel mai rapid gol din campionat

Este şi cel mai rapid din acest sezon al Ligii I. Până azi, titlul de cel mai rapid gol din actualul campionat era reuşita francezului Hamidou Keyta de la FC Botoşani. Acesta marcase după 56 de secunde în meciul cu Dinamo (4-0), din etapa a 18-a.

UTA a închis partida după pauză. Golurile marcate de Denis Rusu (49), pe contraatac, şi de brazilianul Roger (74) au dus scorul la 3-0.

Ne puteți urmări și pe Google News

Academica putea să înscrie golul de onoare, în minutul 80. Dar bulgarul Ţvetelin Ciunciukov a ratat un penalty acordat după un duel între Jovan Markovic şi Erico Da Silva, şutând pe lângă poartă.

Ratări în cascadă

Ilfovenii au mai ratat şi alte ocazii de gol. Ciunciukov, în minutul 15, Raul Rusescu (41, 48), Asen Ceandarov (bară - 90+2), au fost ghinioniștii. Dar şi arădenii au irosit o şansă bună, prin Simo Rrumbullaku (72).

Atacantul bulgar Martin Toşev a fost schimbat cu Markovic la doar 6 minute de joc după introducerea sa.

În meciul tur, scorul a fost egal, 0-0.

Formația UTA Arad e la a şasea victorie în deplasare în acest sezon. Ultimele trei au fost consecutive, dar pe teren propriu a obţinut un singur succes.

Caseta tehnică

FC Academica Clinceni - FC UTA Arad 0-3 (0-1), Clinceni Arena - Clinceni

Au marcat: Liviu Antal (1), Denis Rusu (49), Roger (74).

Ţvetelin Ciunciukov (Academica) a ratat un penalty (80), şutând pe lângă poartă.

Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici; arbitri asistenţi: Andrei Constantinescu (Bucureşti), Cosmin Vatamanu (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Sorin Costreie (Buftea)

Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea - Vâlcea), Ion Căţoi (Bucureşti) - LPF