Fraţii Săndulache, condamnaţi la 181 de ani de închisoare! Pentru ce fapte au primit incredibila pedeapsă

Fraţii Săndulache, condamnaţi la 181 de ani de închisoare! Pentru ce fapte au primit incredibila pedeapsă

Fraţii Săndulache, condamnaţi la 181 de ani de închisoare. Membrii clanului au fost condamnaţi pentru proxenetism și violență extremă.

Fraţii Săndulache, condamnaţi la 181 de ani de închisoare. Membrii clanului sunt originari din Bârlad. Fraţii au fost condamnati în Spania, la încă 73 de ani de închisoare, pe lângă cei 108 ani pe care îi aveau deja din 2018.

Fraţii Sebastian și Cristian Alin sunt membrii clanului Săndulache

Fraţii au fost condamnaţi în Spania la 73 de ani de închisoare, deşi mai aveau o pedeapsă de 108 ani primită în 2018.  Aceştia au terorizat, umilit și bătut femeile aduse ăn Spania prin intermediul reţelei pe care o controlau.

Fraţii Săndulache

Ne puteți urmări și pe Google News

Magistrații spanioli i-au condamnat pentru proxenetism și violență extremă

Fraţii Săndulache au apărut din nou în faţa magistraţilor Secţiei a III-a a Curţii Provinciale din Oviedo, într-un nou dosar.

De această dată au fost condamnați pentru trafic de persoane şi prostituţie coercitivă. Cei doi fraţi din Bârlad formează un grup infracțional organizat din 2016.

Atât ei, cât și ceilalți membri ai clanului aflați în subordinea lor aduceau în Spania tinere românce cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani.

Pe 21 ianuarie, Sebastian și Cristian Alin Săndulache au mai primit încă 73 de ani de închisoare, pe lângă cei 108 primiți deja.

Aceștia foloseau metoda „lover boy” prin care atrăgeau fetele de care pretindeau că s-au îndrăgostit. Mai mult, cei doi fraţi sunt implicaţi într-un amplu dosar în care sunt acuzati de trafic de carne vie, prostituţie fortaţă şi spălare de bani.

Pe fete le alegeau în funcţie de situaţia materială. Preferau  tinerele fără bani și le trimiteau în Spania pentru a fi exploatate. Erau minţite cu locuri de muncă bine plătite. Odată ajunse în Spania fetele rămâneau fără documente si telefoane mobile.

Fraţii Săndulache aveau grijă  să le informeze că trebuie să plătească pretul biletului, fortîndu-le să facă bani practiccând prostituţia. Atunci când fetele nu câstigau mulţi bani, cei doi frati le obligau să mănânce puţinele bancnotele pe care le primeau de la clienţi, scrie vremeanoua.ro.