Pablo Cortacero, în război cu suporterii lui Dinamo: „Este ilegal. Va avea consecințe penale”

Pablo Cortacero, în război cu suporterii lui Dinamo: „Este ilegal. Va avea consecințe penale”

Pablo Cortacero a intrat în război cu suporterii lui Dinamo și amenință cu dosare penale și procese în instanță, după ultimele schimbări care au avut loc la club.

Pablo Cortacero a intrat în război deschis cu suporterii finanțatori ai lui Dinamo.

Controversatul finanțator al echipei de fotbal Dinamo București, Pablo Cortacero, amenință cu dosare penale și acțiuni în instanță. El a comentat deciziile din ultimul timp ale asociației suporterilor care au devenit acționari ai clubului prin Programul D.D.B. - Doar Dinamo București

Acționarul majoritar s-a arătat nemulțumit de demiterea lui Dorin Șerdean de la conducerea clubului și înlocuirea acestuia cu Constantin Eftimescu. Mutarea a fost făcută de suporterii acționari care i-au reproșat lui Șerdean că a lipsit de la birou o lună de zile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cortacero susține că fostul președinte al clubului ar fi fost amenințat de suporteri și de aceea a lipsit.

„Pe Dorin l-au amenințat, de aceea nu s-a putut prezenta la birou. Nimeni nu se poate prezenta la birourile clubului. Asta nu se poate permite”, a declarat Pablo Cortacero, conform Digisport.

Pablo Cortacero în război cu suporterii lui Dinamo

Pablo Cortacero a transmis că numirea Constantin Eftimescu este neregulamentară și amenință chiar că „va avea consecințe penale”. Declarațiile vin în contextul în care fanii-acționari ai clubului au negociat cu mai mulți jucători prelungirea contractelor și scăderea salariilor.

„Eu sunt recunoscător fanilor că ajută cu bani clubul, dar este altceva să ia ei decizii, să angajeze oameni, pentru că totul este ilegal. Eftimescu nu poate fi președinte. Tot ce semnează Eftimescu din postura de președinte este ilegal și va avea consecințe penale. Nu știu dacă el semnează fiind amenințat, dar tot ce a semnat este ilegal”, a mai spus Cortacero.

Banii fanilor sunt buni

Pe de altă parte, acționarul majoritar nu are nimic împotriva banilor pe care îi investesc suporterii. El spune că aceștia reprezintă un ajutor financiar care va fi rambursat.

„Eu sunt de acord că ne ajută financiar, că fac anumite plăți, dar acești bani li se vor înapoia, pentru că sunt cu titlu de împrumut”, a declarat Pablo Cortacero

Finanțatorul a dat asigurări, încă o dată, că banii pe care i-a promis în luna august vor ajunge la club.